Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » A -tým » Zápasy

Moravec

publikováno 18.08.2014

Moravec - Šebkovice 2:1 (1:1)

B: vlastní

S: Pitour - Tržil, Hrůza, Busta, Dvořák - Říha (75. Rygl), Kotačka (80. Holčapek), Večeřa, Komárek, Chytra - Durda

Šebkovice přijeli po nepovedém prvním domácím zápase s Telčí k nováčkovi soutěže s cílem získat 3 body. Už od příjezdu a shlédnutí hřiště bylo patrné, že bude k vidění spíše bojovná kopaná než kombinační fotbal. Prvních 20 minut bylo varovnaných bez větších šancí. O první gól se postaral Busta, kdy po přímém kopu nešťastně prodloužil domácí stoper míč za vlastního brankáře. Vyrovnání přišlo v 35. minutě. Po dlouhém nákopu do vápna a nedorozumnění Tržila s Pitourem přeskočil míč hostujícího brankáře a domácí útočník sám u zadní tyče uklidil míč do sítě. V první půli si hosté špatně zvykali na úskalí malé a nerovné hrací plochy, osobní souboje většinou prohrávali a kombinace rychle končily po nepřesných přihrávkách.

První pětiminutovka druhé půle patřila hostům, ale šance Chytry, Kotačky a Durdy skončily u velkého vápna bez ohrožení domácího brankáře. Poté už byli lepším týmem domácí. Vítězný gól přišel v 72. minutě. Rohový kop Kotačka proudloužil jen na velké vápno, kde pohotově zakončoval domácí záložník. Tuto střelu stačil ještě Pitour vyrazit, na dorážku však již byl krátký. Šebkovicím nezbývalo nic jiného než vsadit vše do útoku. Domácí obrana, ale větší problémy nedovolila a navíc se momo hráči dostávali do mnoha rychlých brejků, které k vlastní smůle zakončovali špatě a většinou mimo tři tyče. Šebkovičtí tak po podprůměrném výkonu utrpěli druhou porážku v řadě.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery