Úvod » B - tým » Zápasy

Lipník

publikováno 08.09.2014

Lipník - Šebkovice B 4:0 (3:0)

S: Pitour - Pecka L. (60. Holčapek), Konvalinka, Fejta, Tržil - Říha V., Klubal T., Hobza (75. Zikmund), Netík - Kašpárek, Říha L. (80. Roupec Mich.)

Úvod utkání vyšel parádně domácím. Po darovaném rohovém kopu nechali obránci hlavičkovat na přední tyči domácího hráče, jeho pokus šebkovický brankář neudržel a u míče byl blíž útočník Lipníka a ve druhé minutě poslal svůj tým do vedení. Šebkovičtí se snažili hrát, ale srážela je vlastní nepřesnost, kdy jednoduché přihrávky končily na kopačkách domácích. Další fatalní chyba přišla ve 29. minutě. Opět ztráta míče na půli hřiště, rychlý kontr domácích a přízemní střela z úhlu si i přes teč pitourových rukavic našla cestu za jeho levou tyč. Do poločasu stihl dát Lipník ještě jednu branku, kdy z téměř totožné akce nedal Pitourovi domácí útočník šanci, jeho razantní střela mířila přesně pod břevno. Šebkovičtí domácího brankáře téměř neohrozili, z dobře se rozvíjejích šancí volili vždy to horší řešení a téměř na bránu nevystřelili.

Do druhé půle hosté zvýšili pohyb a i přesnost přihrávek, ale byli to opět domácí, kdo dokázal skórovat. V 56. minutě prošel domácí Kisela přes tři bránící hráče a z velkého vápna mířil přesně k tyči. Poté už se hrálo víceméně mezi šestnáctkami s větší aktivitou hostí. Šebkovice kombinovali, ale na dobře zformovanou obranu nevyzráli. Domácí se zkoušeli prosadit rychlými brejky, ale obrana hostů už další inkasovanou branku nepřipustila. V 88. min. mohl alespoň čestný úspěch přidat střídající Roupec, kdy šel sám na brankáře, ale jeho střela přes vyběhnutého domácího brankáře si cestu mezi tři tyče nenašla. Rezerva Šebkovic si tedy odvezla z Lipníka ostudný, a hlavně po první půli zasloužený, čtyřgólový příděl.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery