Úvod » B - tým » Zápasy

Chlístov

publikováno 05.10.2014

CHLÍSTOV – ŠEBKOVICE „B “       3:1 (1:1)

 

B: 9. Kuchařík, 75. Rygl, 81. Smolík – 31. Netík

 

Šebkovice přijeli do Chlístova ve zkušené sestavě, avšak ani to ke kýženým bodům nevedlo.

Přesto byli to právě hosté, kteří byli v úvodních minutách aktivnější a dostali se i do pár slibných šancí, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. Hra byla vyrovnaná, avšak mírnou převahu měli stále hosté, ta jim ovšem k ničemu nebyla, a tak udeřili domácí, kdy se v deváté minutě trefil Kuchařík. 1:0. Šebkovice tato branka ale nerozhodila, snažili se hrát stejně, jak do této doby. Vyrovnání přišlo po půl hodině hry, kdy se dostal do samostatného úniku Netík a prostřelil domácího brankáře. 1:1! Poté už se v první půli nic výrazného neudálo.

Druhá půle byla naprostým opakem poločasu prvního. Zdálo se, že hosté zůstali v úvodu druhé půle ještě duchem v šatně a nebýt několika skvělých zákroků hostujícího brankáře Klubala, tak už krátce po poločase mohlo být o výsledku rozhodnuto. Domácí byli v druhé půli aktivnější, avšak Klubala dlouho překonat nedokázali, a když už se jim to přece povedlo, tak míč skončil na brankové konstrukci. V 75. minutě však přišel sporný okamžik, jeden z domácích hráčů nastřelil ruku Pecky a rozhodčí nařídil penaltu, ze které strhli domácí vedení na svoji stranu. 2:1. Poté se snažili hosté vrhnout všechny síly do útoku, avšak žádnou šanci si vytvořit nedokázali. Právě naopak, domácí útočník Rygl se po nedůrazu ve středu hřiště a pomocí několika odrazů dostal až sám před Klubala, ten jeho pokus ještě dokázal vyrazit, ale na dorážku Smolíka už byl krátký. 3:1. Hned poté mohl zkorigovat skóre Říha, avšak jeho povedenou střelu vytěsnil domácí brankář na roh. Závěr utkání už si domácí pohlídali, a tak béčko opět odjelo s prázdnou.

 

Šebkovice:

Karel Klubal – Pavel Tržil, Pavel Hrůza, Luboš Pecka (83‘ Josef Fejta) – Václav Říha, Tomáš Klubal, Zdeněk Eberl (85‘ Luboš Ryvola), Jan Hobza (64‘ Petr Konvalinka), Zdeněk Přibil – Ondřej Netík, David Kašpárek (88‘ Roupec Michal)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz