Úvod » B - tým » Zápasy

Blatnice

publikováno 27.10.2014

BLATNICE - ŠEBKOVICE B 1:4 (0:1)

B: 66. Buďa - 23. Petr Durda, 61.Lukáš Říha, 67. Pavel Kotačka, 76. Ondřej Netík 

S: Jan Pitour - Pavel Tržil, Milan Pecka, David Kašpárek, Josef Fejta, Václav Říha (84. Petr Konvalinka), Ondřej Netík, Lukáš Říha, Pavel Kotačka (80. Vladimír Přibil), Petr Durda (63. Jan Hobza, Štěpán Dvořák (74. Tomáš Vejtasa)

Rezerva Šebkovic přijela na hřiště Blatnice, kde se jí historicky nikdy moc nedařilo, posílená o čtyři hráče prvního týmu a na hře to bylo znát. Od začátku se hrál opatrný fotbal bez většího ohrožení obou brankářů. První branka padla po rychlé akci, kdy na centrující míč šli do souboje domácí brankář a obránce a hostující Durda, který pak v poloze v leže dostrčil míč za brankovou čáru. Domácí ve snaze o vyrovnání zkoušeli dlouhé míče za obranu na rychlá křídla, ale většinou jim chyběla přesnost. S podobnou zbraní byli úspěšnější hosté a několikrát musel předvést své brankářské kvality Holík. Šanci na zvýšení vedení měl v závěru Kotačka, kdy si přesný centr Dvořáka nikým neatakovaný zpracoval hrudí, ovšem sám před brankářem střilel těsně vedle tyče. Vyrovnání mohlo přijít z následné akce domácích, kdy ztečovaný míč propadl za šebkovickou obranu, ale domácí záložník místo střely volil přihrávku pod sebe, se kterou si obrana poradila.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a několik zákroků předvedl i Pitour, likvidoval převážně centrované míče. Vítěznou branku vstřelil kapitán hostí Lukáš Říha, když si sám rozjel akci, obešel dva obránce, na hranici pokutového území místo střely volil přihrávku do boku na Kotačky, který mu jí vrátil a Říha byl u míče dřív než obránce, 0:2. Snížit se domácím povedlo za pět minut, když přímý kop trefil přesně k tyči Buďa. Snahu domácích o vyrovnání utnuli hosté ihned vzápětí po rozehrávce, Václav Říha utekl po pravé straně a naservírovaný míč neměl Kotačka problém uklidit do sítě. Hosté mohli náskok zvýšit ještě z nařízeného pokutového kopu, ovšem sami sportovně opravili verdikt rozhodčího na faul mimo pokutové území. Čtvrtý gól ale přeci přidali, Netík si zasekl míč na vápně a křižnou střelou krásně obstřelil domácího brankáře a ustanovil tak skóre zápasu na trochu překvapivých 1:4.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz