Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » A -tým » Zápasy

Přibyslavice

publikováno 02.06.2015

Přibyslavice : Šebkovice   1:4 (0:2)

B: 2x Kotačka P., 1x Chytra, 1x Štveráček

Šebkovice o víkendu zavítaly na hřiště posledních Přibyslavic a hned od úvodu utkání bylo vidět, že domácí tým není náhodou na spodku tabulky.

Zápas s vlažným začátkem a několika nepřesnostmi na obou stranách přinesl několik nepřesných střel od obou týmů, z nichž největší měl hostující Durda, který střílel z úrovně penalty, ale bohužel přestřelil. Poprvé se síť zavlnila po krásné nahrávce Martina Chytry, který utekl po lajně a před brankou našel úplně volného Pavla Kotačku, který neměl moc práce s překonáním brankáře. Hra pokračovala v poklidném až laxním tempu, na základě kterých vznikaly brejkové situace pro obě mužstva, ze kterých byl úspěšný pouze tým Šebkovic, kdy po krásném centru do vápna zvýšil náskok rybičkou opět Pavel Kotačka a tím uzavřel gólový účet prvního poločasu.

Do druhého poločasu nastoupili hosté aktivněji a hned v první minutě mohl Durda navýšit náskok o tři branky, ale trefil jen ležícího brankáře do nohy. To se povedlo až Chytrovi, který krásně obešel brankáře a uklidil míč do sítě. Poté se skóre měnilo, když centr Chytry skvěle uklidil z voleje Štveráček. Domácím se podařilo upravit na konečných 1:4, když se hostující obrana nedohodla a centrovaný míč propadl až k domácímu útočníkovi, který tvrdou střelou z úrovně penalty prostřelil Kuby. Poté už se jen zápas dohrával, proto dal v tomto utkání hostujíc&iacut e; trenér  příležitost nastoupit poprvé za áčko našim mladým dorostencům. Takže Tomáš Kotačka a Michal Horvát už mají debut za sebou a to jim je teprve 15 let.

Sestava Šebkovic: Kuba - Večeřa, Kotačka A. (82. Horváth), Pecka, Přibil - Chytra, Štveráček, Roupec, Dvořák (80. Kotačka T.), Kotačka P. - Durda 

náhradnci: Rygl, Kotačka T., Horváth M.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz