Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » A -tým » Zápasy

Stařeč

publikováno 08.06.2015

Stařeč - Šebkovice   1:1 (0:0)

B: Kotačka P.

V obrovském vedru zamířili šebkovičtí na svůj poslední venkovní zápas této sezony na hřiště jistě sestupující Starče. Zápas začal v hodně poklidném tempu a bylo vidět, že obě mužstva soupeřily spíše s vedrem než se soupeřem. Na obou stranách vznikalo hodně nepovedených přihrávek, proto naši hráči zkoušeli i dlouhé nákopy za obranu, které však také nic neřešily, jelikož na malém stařečském hřišti je buď chytil domácí brankář Smetana, nebo balony doletěly až do autu. První vyloženou šanci měl v 21. minutě Durda F., který vystihl špatnou rozehrávku domácí obrany a postupoval sám na brankáře, kterého si položil na zem, udělal mu kličku, ale gólově se neprosadil, jelikož byl stáhnut brankařem za nohy k zemi, ale penalta se nekopala. Jediný kdo tento faul neviděl byl hlavní rozhodčí, protože i domácí hráči se divili, proč penaltu nepískl. V první polovině se ještě dostal do šance Dvořák, který překopl z malého vápna branku a poté ještě Chytra, který místo střely z první volil zpracování míče, který mu hned v zápětí domácí obrana odkopla. 

Druhý poločas začal stejně jako skončil ten první, pokažené přihrávky a boj s vedrem. I navzdory tomu se domácí hráči dostali do vedení, kdy po chybě Hrůzy odcentroval domácí útočník do vápna, kde byl připravený a Arnoštem zapomenutý druhý útočník, který trefil pěkně do horního růžku branky. Od inkasovaného gólu se začali naši hráči více tlačit do útoku a nakonec se jim podařilo vyrovnat na konečných 1:1, kdy v 70. minutě po rychle zahraném odkopu od naší branky a posunutí balonu až do domácího vápna prostřelil Pavel Kotačka domácího brankáře. Šebkovičtí se ještě do konce zápasu pokusili párkrát vystřelit, ale buď netrefili branku, nebo je vychytal domácí Smetana. Také naši hráči po zápase hodnotili zápas s tím, že v takovém vedru by se prostě hrát nemělo.

 

Sestava: Kuba - Hrůza, Pecka, Kotačka A., Přibil - Kotačka P., Dvořák, Roupec, Štveráček, Chytra, Durda F. (Říha V., Kotačka T.)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery