Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » A -tým » Zápasy

Štěpánov

publikováno 07.09.2015

Železárny Štěpánov - Šebkovice 6:2 (3:1)

B: 32. Chytra, 52. Hrůza

ČK: 26. Rygl, 59. Chytra, 61. Kotačka A.

S: Kuba - Přibil, Kotačka A., Dvořák (66. Holčapek), Hrůza - Chytra, Roupec Z. (78. Horváth), Štveráček (80. Kotačka T.), Říha V., Rygl - Kašpárek

Ve Štěpánově to vypadalo jako na koridě a Šebkovice odjely s debaklem

Utkání, v němž se střetly týmy, které mají v úvodu sezony problémy s proměňováním šancí, mělo o svůj náboj postaráno již před svým začátkem. Štěpánovu se vinou problémů se sestavou minulá kola vůbec nepovedla, Šebkovice si pro změnu chtěly odvézt body, které minule ztratily zbytečnou prohrou s Radostínem, takže šlo o to, který tým se dříve chytne. Domácí však hned v úvodu nechali zapomenout na svá předešlá střelecká trápení a poté tekly nervy.

Snový úvod domácích završil Samek

Lepší vstup do zápasu si domácí nemohli přát. Hned ve druhé minutě fauloval Dvořák Sedláčka, k exekuci pokutového kopu se postavil Kovalchuk a poslal domácí do vedení - 1:0. Sedláček byl vůbec v úvodu zápasu při chuti, což dokázal hned v šesté minutě, když utekl přes polovinu hřiště a krásně zavěsil - 2:0. Sen domácích fanoušků pokračoval v 17. minutě, kdy Samek po protiútoku střelou z levé strany vápna zvýšil již na 3:0. Takový vývoj opravdu nikdo nečekal a nebylo se čemu divit, že frustrovaným hostům se začalo občas zatmívat před očima. Odnesl to zraněním Mareš, jehož už v 23. minutě střídal Lustig. Již ve 26. minutě musel po druhé žluté kartě opustit hřiště tahoun z minulých zápasů Rygl. Vyloučení však jakoby hostům překvapivě pomohlo. Hra se vyrovnala a Chytra snížil dorážkou střele odražené od břevna na 3:1. Marek Tichý a Kutnyk se za Štěpánov ve svých šancích neprosadili, takže poločasové skóre mělo tuto podobu.

Šebkovice dohrávaly v osmi

Začátek druhého poločasu pak drama tohoto zápasu postupně gradoval. Hostující obránce Hrůza se dostal k odraženému rohu na hranici velkého vápna a snížil na rozdíl jediné branky na 3:2. Jenže Tichý v 58. minutě odmítl krásnou střelou zdálky jakékoli drama - 4:2. Pak se začalo na hřišti červenat jako na koridě! Nejprve musel nuceně opustit hřiště Chytra a poté také velezkušený stoper Kotaška. Trenér Stoklas následně strategicky stáhl hráče, u nichž hrozilo největší nebezpečí případného vyloučení a zápas se v podstatě již jen dohrával. Domácí diváci se přesto dočkali ještě dvou branek a u obou byl Kutnyk. Na 5:2 zvyšoval po přihrávce Kovalchuka, na 6:2 pak ze samostatné akce, kdy obešel brankáře a zakončil levou nohou. Štěpánov tak získal cenné tři body, Šebkovice se musí koncentrovat na další zápas s Měřínem, kdy je nebude čekat nic jednoduchého.

zdroj: fotbalunas

 

 

Rudé peklo. Šebkovické nadávky trhaly uši
Ve dlouhém oslabení mohly po špatném úvodu pomýšlet na body. Po snížení na 3:2 ale Šebkovice začaly ve Štěpánově sprostě nadávat soupeři i asistentovi rozhodčího a duel dohrávaly od 61. minuty bez tří vykartovaných.
ŠTĚPÁNOV – ŠEBKOVICE 6:2

Klíčové atributy domácí výhry? Bleskový nástup Štěpánova, dvě rychlé žluté karty pro šebkovického Rygla a vulgární mluva Šebkovic. Domácí kopali už ve 2. minutě penaltu, a když zvyšoval Samek v 17. minutě už na 3:0, zdálo se být vymalováno. Zvláště když ve 26. minutě uviděl Rygl už podruhé v zápase žlutý kartonek a Šebkovice hrály o deseti. Za chvíli ale snížil Chytra a po přestávce vykřesal naději na báječný podvečer Hrůza, 3:2. V 58. minutě však domácí uklidnil Tichý, a když si hostující Chytra následně pustil pusu na špacír, putoval po nadávkách soupeři rovnou do kabiny. Hostující frustrace pokračovala, což pocítil asistent rozhodčího a po něm i hovorný Aleš Kotačka, který po hanlivých nadávkách směřovaných k sudímu mohl Chytrovi pomoci se sprchováním.
Štěpánov luxusní přesilovku využil jen dvakrát, o oba góly se postaral Kutnyk.

Zdroj: zdarskydenik

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery