Úvod » A -tým » Zápasy

Nové Syrovice

publikováno 20.10.2015 (aktualizováno 22.10.2015)


SK Nové Syrovice - TJ Sokol Šebkovice   1:3 (0:2) 
55. M. Sosnar - 32. M. Hobza , 37. D. Večeřa , 70. M. Chytra

SK Nové Syrovice: M. Novák - K. Filipský , V. Toman , V. Procházka , R. Kopeček - L. Vítek , T. Lang , J. Dubský (40. J. Lang) , D. Růžička - M. Sosnar , O. Sosnar

TJ Sokol Šebkovice: J. Kuba - D. Večeřa (88. J. Fejta) , P. Hrůza , A. Kotačka , M. Pecka - M. Chytra , Š. Dvořák (86. S. Zikmund) , V. Říha , L. Štveráček , Z. Roupec - M. Hobza (76. J. Hobza)

ŽK: 24. V. Procházka , 52. T. Lang , 83. D. Růžička , 90. V. Toman - 17. A. Kotačka , 45. D. Večeřa , 83. Š. Dvořák .

Hráči zápasu: M. Sosnar - Š. Dvořák , M. Pecka .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Pfeifer Michal - Havlín Marek, Petrlík Ladislav.

Šebkovice se výhrou katapultovaly do čela soutěže


V Nových Syrovicích se hrál velmi kvalitní zápas. Domácím se do sestavy vrátil v minulém utkání nemocný Miroslav Sosnar, který nastoupil v útoku se svým bratrem Ondřejem, Šebkovice však předvedly velmi kvalitní výkon a po 11. kole vedou tabulku.

Michal Hobza po hrubé chybě Nováka otevřel skóre

Hned od začátku zápasu byly k vidění pěkné akce, pohříchu především na straně hostí. Za domácí stála za zmínku především střela Dubského z přímého kopu, kterou však brankář Kuba úspěšně zneškodnil. V dresu Šebkovic zatáhl po levé straně míč Říha, přihrál pod sebe a Michal Hobza zamířil mimo. O chvíli později to byl Michal Hobza, který utekl po pravé straně, přihrál Chytrovi, ale ten rovněž zacílil mimo branku. Největší šanci pak neproměnil po přihrávce Chytry Roupec, který nedopravil míč do sítě z pár metrů před brankou. Ve 32. minutě se však hosté dočkali a brankář Nových Syrovic Novák na tom měl značný podíl, když svým odkopem našel přesně Hobzu a ten neměl se zakončením problémy - 0:1. Za chvíli krásně centroval Říha a Večeřa měl na zadní tyči jednoduchou úlohu - 0:2. Miroslav Sosnar ve své šanci poté pálil těsně vedle. Další důležitý moment pak přišel těsně před koncem poločasu, když musel kvůli svalovému zranění střídat domácí Dubský.

Do druhého poločasu nastoupily Nové Syrovice se snahou s výsledkem ještě něco udělat. Jiskřičku naděje rozdmýchal po rohovém kopu Ondřeje Sosnara jeho bratr Miroslav - 1:2. Stejný hráč pak mohl o chvíli později vyrovnat, jeho střelu z pravé strany však zastavil Kuba i za cenu vyraženého dechu. Ve chvíli, kdy se Nové Syrovice nadechovaly k závěrečnému náporu, však přišla další zbytečná chyba, po níž se nakonec k míči dostal Chytra a rozhodl- 1:3. Hosté mohli ještě v závěru svůj náskok navýšit, Janu Hobzovi však při jeho postupu z boku na bránu uskočil míč, Chytrova branka pak nebyla uznána pro ofsajd. To již však nemohlo nic změnit na tom, že Šebkovice poskočily po tomto kole do samotného čela tabulky.

Ohlasy k zápasu

SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér): Hosté byli fotbalovější, rychlejší, důraznější a především bojovnější. Druhá půle již byla z naší strany o něco lepší, ale na body to nestačilo, srazily nás individuální zbytečné chyby. Z našich hráčů zahrál dobře uzdravený Miroslav Sosnar.

TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér): Jsem velmi spokojený s výkonem celého týmu. Přestože máme neustále problémy se sestavou, fotbalové štěstí nám zatím přeje. Jsem rád, že jsme zápas tentokrát dohráli bez červené karty. Jmenovitě chválím Dvořáka a Pecku.

 


TJ Sokol Šebkovice B  -   TJ Sokol Přibyslavice B    0:2 (0:2)     

 2. J. Packa , 34. L. Lopatář (p.)

TJ Sokol Šebkovice B: J. Pitour - P. Hrůza (62. O. Netík) , M. Roupec (84. L. Ryvola) , J. Fejta , L. Havel - R. Svoboda (86. T. Kotačka) , J. Holčapek , S. Zikmund , Z. Eberl - J. Hobza , L. Říha (60. J. Svoboda)

TJ Sokol Přibyslavice B: D. Vrbka - J. Pojer (41. M. Vafek) , F. Holub , R. John , V. Carda - Z. Štveráček , J. Rambousek (65. K. Pártl) , P. Masopust , J. Kovář - L. Lopatář , J. Packa (89. P. Račák)

ŽK: 88. T. Kotačka - 77. J. Kovář , 84. K. Pártl .

Hráči zápasu: L. Havel - J. Packa , D. Vrbka .

Přibyslavice B vybojovaly v Šebkovicích B výhru. Hosté penaltu dali, domácí nikoliv

Souboj dvou sousedů v tabulce neměl vyloženého favorita, ale domácí si po dvou vyhraných zápasech posobě určitě věřili.  Kdo přišel na toto utkání o něco později, přišel o úvodní branku. Nejdříve minul prázdnou branku domácí Jan Hobza a z následného protiútoku udeřili hosté, když po rohovém kopu už ve 2.minutě skóroval Jan Packa 0:1. Celý zápas měli více ze hry většinou domácí, ale jejich šance končily těsně vedle, na konstrukci branky nebo na houževnatě bránících hostujících hráčích. Druhou branku přidali hosté ve 34.minutě s pokutového kopu Lubošem Lopatářem 0:2. O chvíli později měl stejnou možnost ke skórování šebkovický Jan Hobza, ale Vrbka jeho střelu vystihl.

 Druhý poločas domácí dobývali soupeřovu branku, ale marně. V 60. minutě hlavičkoval Zdeněk Eberl nad Vrbkovu branku a o deset minut později tentýž hráč hlavičkoval vedle hostující brány. Velkou šanci měli domácí v 75. minutě, ale v závaru před brankou Přibyslavic nastřelili domácí pouze tyčku. Posledních deset minut se už pouze dohrávalo. Ze zisku tří bodů se tak radovaly Přibyslavice a posunuly se před svého soupeře na šesté místo tabulky.

Ohlasy k zápasu
TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč Šebkovic B: V zápase jsme byli o něco lepším týmem, ale naše šance jsme bohužel nedokázali proměnit.
TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavic B: V prvním poločase jsme začali dobře a po zásluze vedli. Domácí potom nevyužili své šance a my jsme si závěr pohlídali a zaslouženě vyhráli.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery