Úvod » A -tým » Zápasy

Stonařov

publikováno 26.10.2015

TJ Sokol Stonařov  -   TJ Sokol Šebkovice    1:1 (0:1) 
88. M. Škrdla - 33. M. Chytra

TJ Sokol Stonařov: P. Měrtl - P. Plavec , M. Turoň , J. Nešpor (9. D. Urbánek) , P. Kozojed - P. Kubík , M. Kubelka , M. Nikrmajer , R. Šána - J. Sobotka , M. Škrdla

TJ Sokol Šebkovice: J. Kuba - M. Pecka , A. Kotačka , P. Hrůza , D. Večeřa - Š. Dvořák , V. Říha , Z. Roupec , L. Štveráček , M. Chytra - M. Hobza (78. T. Kotačka)

ŽK: 43. M. Turoň , 58. M. Kubelka , 63. P. Kubík , 80. D. Urbánek , 88. M. Škrdla . ČK: 74. P. Plavec .

Hráči zápasu: P. Kozojed - J. Kuba .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Bílek Zdeněk - Staněk Josef, Novák Filip.

Duel prvního s posledním skončil remízou
Do Stonařova přijely Šebkovice v pozici dosavadního lídra soutěže. Stonařov si však v minulém kole přivezl překvapivé vítězství ze Štěpánova a svoji kůži nehodlal prodat lacino ani Šebkovicím. Body se nakonec dělily, což pro hosty znamenalo ztrátu prvního místa v tabulce.

Domácí se do svého soupeře pustili bez zbytečného respektu a nebylo takřka poznat, že hraje první s posledním. Stonařov mohl jít dokonce do vedení, Sobotkova střela však skončila pouze na tyči, Škrdla byl potom ve svém postupu na branku zastaven brankářem. Do vedení se tak dostaly hosté, když Václav Říha utekl po levé straně, přihrál do vápna a Chytra nekomrpomisně kolem Měrtla skóroval - 0:1. Další šance Šebkovic však zůstaly nevyužity. Po centru Říhy Hobzovu hlavičku Měrtl jen vyrazil a po Chytrově rohu Pecka rozezvučel jen břevno stonařovské svatyně.

V druhém poločase mohly Šebkovice rozhodnout, to se jim však nepodařilo. Po přihrávce Říhy zleva do vápna se po Dvořákově střele vyznamenal brankář Měrtl, po Peckově přihrávce se pak na gólmana domácích řítil střelec prvního gólu Chytra, také z tohoto duelu však vyšel Měrtl vítězně. Střelo vedle skončil i samsotatný průnik Večeři. Domácím možná paradoxně pomohlo vyloučení Plavce, po němž převzali iniciativu. Dvě minuty před koncem se potom dočkali vyrovnání, když Šána vysunul Kozojeda, který vrátil míč na vápno Škrdlovi a ten neměl se zakončením problém, když efektně patou vyrovnal - 1:1. Nakonec se Stonařovští dokonce mohli radovat z vítězství, jejich nejlepší hráč Kozojed však ve stoprocentní šanci vymýšlel nahrávku, což se neukázalo jako dobré řešení. Zápas tak nakonec skončil dělbou bodů.

Ohlasy k zápasu
TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér): Bod je pro nás nakonec ztrátou. V zápase jsme bojovali a v poslední minutě mohl Kozojed překlopit misky vah na naši stranu, bohužel však situaci nevyřešil ideálně. Přesto si za svůj dnešní výkon zaslouží pochvalu.
TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér): S bodem zvenku jsme celkem spokojeni. Stonařov nás přehrál až v posledních patnácti minutách, kdy hrál možná až zbytečně moc tvrdě a naši hráči již tolik nechodili do soubojů. Na vyložené šance v celém průběhu zápasu jsme ale byli lepší, měli jsme zápas rozhodnout dříve. Ze dvou zápasů venku máme čtyři body, to je fajn. Pěkně zachytal Kuba.


TJ Sokol Šebkovice B  -   Opatov   2:1 (1:1)  
6. S. Zikmund , 72. J. Pitour (p.) - 11. D. Čučelin (p.)

TJ Sokol Šebkovice B: J. Pitour - M. Roupec , J. Holčapek , J. Fejta , P. Tržil (69. J. Uhlíř) - R. Svoboda , S. Zikmund , L. Havel , L. Ryvola (83. M. Roupec) - J. Hobza , J. Svoboda

Opatov: R. Kšír - A. Konečný , M. Ježek , J. Horáček , J. Neckář (87. J. Fortelný) - M. Kravka , M. Malík , D. Čučelin , R. Novotný - Z. Daniel , L. Kabelka

ŽK: 18. S. Zikmund , 53. P. Tržil , 62. J. Hobza , 89. J. Svoboda - 21. M. Malík , 30. L. Kabelka , 57. J. Neckář , 73. J. Horáček . ČK: 85. J. Hobza - 54. L. Kabelka .

Hráči zápasu: J. Pitour .

O výhře Šebkovic B rozhodl brankář Pitour
Jan Pitour rozhodl úspěšně provedenou penaltou o výhře Šebkovic nad Opatovem. Zároveň se Šebkovice bodově odtrhly od svého soupeře.

Oba týmy vstřelily po rychlé brance

V Šebkovicích na sebe narazila fotbalová letitá zkušenost hostí proti mladé dravosti domácích. Hosté byli na míči dle očekávání fotbalovější, ale k nějakým vyloženým šancím se nedostávali. Skóre zápasu otevřel naopak už v 6.minutě domácí Stanislav Zikmund, když střelou z první zužitkoval výhodu rohového kopu 1:0. Z vedení se ale šebkovičtí dlouho neradovali, protože o 5 minut později vyrovnal hostující Denys Čučelín z penalty 1:1. Vypadalo to, že by se mohlo urodit i více branek, ale po zbytek poločasu se střelci zadrhli.

Jan Pitour se stal specialistou na penalty.

Druhý poločas byla hra rozkouskovaná častými diskusemi s rozhodčím, hlavně ze strany hostů, kteří neunesli fakt, že i na ně byla nařízena penalta. K jejímu kopnutí se postavil gólman Jan Pitour a zajistil svému týmu všechny tři body 2:1. Obě mužstva si připsala navíc po jedné červené kartě, za domácí se červenal Jan Hobza a za hosty Kabelka.

Ohlasy k zápasu
TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč: Zápas nevalné úrovně. Myslím si, že výhra bila zasloužená. Urvali jsme všechny body, které jsou pro nás důležité.

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery