Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » A -tým » Zápasy

Radešínská Svratka

publikováno 14.06.2016 (aktualizováno 20.06.2016)

RAD. SVRATKA – ŠEBKOVICE 3:5

Šebkovice se ujaly vedení po chybě stoperů, Jiří Rygl je přehlavičkoval a Chytra už měl práci snadnou. Za čtyři minuty už ale domácí vedli. Pekárek po Hudečkově centru a srážce stoperů vyplul na malém vápně a prostřelil brankáře. Hudeček měl prsty i v další brance, kterou připravil pro Jinka. Ofenzivní fotbal pokračoval, ve 27. minutě vyrovnal po povedené kolmici Jiří Rygl, který udělal kličku brankáři a zasunul do prázdné. Ve 40. minutě postupoval Říha sám na Petra, ale ten mu sólo nohou zlikvidoval.

Hned po příchodu z kabiny oslovil Jinek centrem Starého, který předložil míč Josefu Dvořákovi a bylo to 3:2. Z vedení se ale Radešínská Svratka opět radovala jen několik desítek sekund.

Štěpán Dvořák vyrovnal na 3:3. V 67. minutě se podruhé prosadil hráč utkání Jiří Rygl, hlavou trkl přesně a znovu otočil pro trenéry bláznivý, ale pro všechny ostatní krásný fotbalový zápas na 3:4. Konečnou podobu výsledku dal po rohu Tomáš Kotačka, jenž hlavičkoval do černého po šesti minutách na hřišti.

„Z obou dvou stran šlo o pěkné utkání. Na hostech byla vidět euforie z postupu, zápas si užívali. Musím i přes pět obdržených gólů vyzdvihnout výkon našeho brankáře Petra, který pochytal nejméně čtyři vyložené šance. Dnes jsme se bohužel dopouštěli zbytečných chyb v defenzivě,“ mrzelo trenéra Radešínské Svratky Michala Strachoně.

Góly: 21. Pekárek, 23. Jinek, 47. J. Dvořák – 19. Chytra, 27. a 67. J. Rygl, 51. Š. Dvořák, 79. T. Kotačka. Rozhodčí: Fabeš. ŽK: 2:4. Diváci: 100. Poločas: 2:2. Rad. Svratka: Petr – Hudeček, Z. Starý (80. Plhal), Janů, M. Šacl – Dostál (13. Havránek), Novák, Mužátko, Pekárek – Jinek, Kříž (46. Dvořák)  Šebkovice: Kuba - Kašpárek, Kotačka A.(70. Kotačka T.), Dvořák, Hobza - Chytra, Rygl M., Roupec Z., Kotačka P.(85. Uhlíř M.), Říha - Rygl J.

 

ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Hráčem posledního 26. kola I.B třídy - skupiny B se stal hráč Jiří Rygl ze Sokola Šebkovice. Je to minimálně na rok poslední hráč tohoto celku, který zvítězil v I.B třídě, neboť v příští sezóně bude Sokol Šebkovice působit v I.A třídě. Co nám na sebe prozdradil než jsme mu položili pár otázek? Je mi 28 let, s fotbalem jsem začínal v Třebíči do svých 18 let, potom jsem odešel na rok do Rakouska, po návratu jsem šel hrát do celku Čáslavce-Sádek 1.B třídu a postoupili jsme až do krajského přeboru. Po jedné sezóně jsem odešel do Jaroměřic a nyní jsem hráčem Šebkovic.

 

Gratuluji k výhře v anketě, co na to říkáte?

Dost mě to překvapilo, ale spoluhráči říkali, že budou posílat hlasy abych měl rozhovor (smích).

Postoupili jste s předstihem, s jakým cílem půjdete do I.A třídy?

Do 1.A půjdeme s cílem hrát klidný střed ale bude to určitě dost náročné

Vstřelil jste dvě branky v utkání jaký zápas byl?

Zápas v Radešínské Svratce, kde už nám o nic nešlo a soupeři taky ne, tak byl vyrovnaný. Nevyužili jsme dost brankových příležitostí a navíc jsme dvakrát prohrávali, ale ukázali jsme naší sílu a zápas dovedli do vítězného konce.

Kdo Vás k fotbalu přivedl?

K fotbalu mě přivedl taťka, který taky hrával fotbal a mě i bratra k tomu od mala vedl.

Jak hodnotíte uplynulou sezónu, dalo se jí něco vyčíst?

Uplynulá sezóna nám vyšla nad moje očekávání. S tím, že skončíme první jsem moc nepočítal. A sám sobě bych vyčetl dvě červené karty, které jsem obdržel na podzim a přišel tak o 6 zápasů.

Co je Vaším největším fotbalovým úspěchem?

Mým největším úspěchem je, že jsem si mohl v Třebíči zahrát proti ligovému týmu Vysočina Jihlava v poháru české pošty.

Nyní si dáte asi pauzu od fotbalu, míříte někam na dovolenou?

Na dovolenou se s rodinou nikam nechystáme. Maximálně někam u nás, ale to se uvidí.

Jak myslíte, že dopadne zápas naší reprezentace proti Chorvatsku?

Zítra reprezentaci přeji výhru 1:0 ale bude to mít hodně těžké.

Vaše nejoblíbenější jídlo?

Nejraději mám svíčkovou.

A k pití pijete nejraději co?

Bílé víno ...

Chcete něco říci závěrem?

Doufám, že se mi bude vyhýbat zranění a přeji našemu týmu hodně štěstí a výher v 1. A třídě.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery