Úvod » A -tým » Zápasy

ŽĎÁR "B"

publikováno 21.10.2018 (aktualizováno 24.10.2018)

Šebkovice - Žďár "B" 1:0

B: Večeřa

Ve šlágru kola, souboji mezi prvním a druhým týmem tabulky, byly úspěšnější domácí Šebkovice a zvýšily svůj náskok na čele tabulky.

Večeřa poslal domácí do vedení

 O posvícenské sobotě přivítaly na svém hřišti Šebkovice ambiciózní rezervu Žďáru a sehrály s ní kvalitní souboj o první místo tabulky. Zejména v první půli měli více ze hry domácí a po zásluze se po půlhodině hry dostaly do vedení, když míč putoval po ose Novotný - Říha až k zakončujícímu Večeřovi - 1:0. Tentýž hráč mohl ještě před odchodem do kabin zvýšit, ale těsně minul, stejně jako chvíli před ním Roupec, jehož přízemní střela z přímého kopu se mezi tyče nevešla.

Domácí prodloužili sérii neporazitelnosti

Ve druhé půli přidali hosté na aktivitě a bylo na nich vidět, jak chtějí s výsledkem něco udělat. Když to nešlo kombinační hrou, zkoušeli to nakopávanými míči, ale šebkovičtí pracovali do zadu obětavě a spolehlivě a po celý zápas hosty nepustili do žádné vyloženější šance - krom jednoho závaru před brankou a několika rohových kopů neměl Klubal v domácí brance žádnou složitější práci. Na druhé straně se domácím otevíraly okénka k brejkům, ale ani jim se už nepodařilo skórovat. Dorážka Kotačky z hranice malého vápna a střela Novotného z poza šestnáctky těsně přeletěly hostující svatyni a tak se po závěrečném hvizdu rozhodčího mohli všichni domácí hráči a příznivci radovat ze zisku dalších tří bodů znamenající nejen zvýšení náskoku na čele tabulky, ale i prodloužení podzimní domácí neporazitelnosti. 

Ohlasy k zápasu

Roman Růžička: Sehráli jsme kvalitní souboj o první místo tabulky. Zejména v první půli jsme měli více ze hry a po zásluze se po půlhodině hry dostaly do vedení.

Sestavy

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal  - D. Karásek  , Z. Karásek  , O. Netík , Š. Dvořák  - M. Prokeš  (72. Z. Přibil  ) , Z. Roupec  , T. Kotačka  , D. Večeřa  , V. Říha  (90. J. Holčapek  ) - M. Novotný  (89. S. Zikmund )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B

A. Sobotka  - Z. Peňáz  , O. Růžička  , V. Lukáš  (79. F. Růžička  ) , T. Peňáz  , B. Sláma  , T. Janů  , D. Musil , T. Vokoun  (46. L. Sláma) , P. Machatka , J. Havlík (84. P. Pátek )

ŽK: 77. D. Karásek - 26. P. Machatka , 71. T. Janů , 87. Z. Peňáz .

Hráči zápasu: K. Klubal , D. Večeřa .

Místo: Šebkovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich, PORUPKA František, JÍLEK Lukáš.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery