Úvod » A -tým » Zápasy

Budišov

publikováno 25.03.2019

ŠEBKOVICE  -  Budišov   1:0  (0:0)

B:  Prokeš

V první půli branka nepadla

Šebkovice chtěly určitě v prvním jarním kole navázat na úspěšný podzim, ale v cestě jim stál silný Budišov, který jim na podzim jako jeden ze dvou týmů sebral všechny tři body. Většinu první půle se bojovalo především mezi šestnáctkami bez výraznějšího ohrožení branek. Dvě slibné příležitosti si přesto domácí vytvořily, ale bez kýženého efektu.

Domácí po pauze rozhodli

Druhý poločas už byl, co se týče šancí, plodnější. Byli to hlavně šebkovičtí fotbalisté, kteří se do nich dostávali. A v 61. minutě se již dočkali, když Prokeš potrestal špatnou rozehrávku hostí a po samostatné akci poslal Šebkovice do vedení. V 74. minutě vychytal Klubal jedinou vážnější šanci budišovských. V závěrečné desetiminutovce mohli přidat domácí hned tři gólové pojistky, ale buď hosty zachránilo břevno nebo obětavě bránící hráči. Vstup do jara a odveta se tak Šebkovicím povedla.   Šebkovice čeká v příštím kole utkání v Radešínské Svratce. Budišov hostí rezervu Žďáru nad Sázavou.

Sestavy

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal  - O. Netík , D. Karásek  , Z. Karásek , Š. Dvořák  - M. Prokeš  , Z. Roupec  (63. M. Novotný  ) , T. Kotačka , D. Večeřa  , V. Říha  (90. K. Busta  ) - Z. Přibil  (76.P. Kotačka  )

FC Budišov - Nárameč z.s.

P. Bajer - K. Nováček  (90. J. Sedláček ) , V. Pavelec  , O. Mucha  , M. Kolda , I. Rygl (85. O. Doležal ) , L. Horký  , R. Pavlatovský  (68. M. Holubář ) , M. Molnár  ,M. Votoupal  , T. Nováček 

ŽK: 35. M. Prokeš , 76. Z. Karásek - 11. M. Kolda , 82. M. Votoupal .

Počet diváků: 180. Rozhodčí: MASOPUST Václav - ŠETEK Jiří, DUŠOVSKÝ Jiří.

 

Opatov - Šebkovice B 1:3

Šebkovice B po výhře v Opatově jdou v tabulce před svého soupeře

 

Branky: 1. Z. Daniel - 7. J. Holčapek , 14. M. Uhlíř , 85. J. Holčapek (p.) 13

Šebkovice B vstoupily do jarní části nečekanou výhrou že hřiště Opatova.Hosté otočili vývoj první půle .

V prvním jarním zápase se utkal Opatov a Šebkovice B, tedy čtvrtý a pátý tým soutěže.  Šebkovice měly svému soupeři co vracet, protože na podzim podlehly na svém hřišti Opatov vysoko 1:5. Za velmi fotbalového příjemného počasí se očekávala atraktivní podívaná. Ty diváci, kteří dorazili na zápas pozdě, přišli o rychlou a nakonec jedinou branku v hostující sítí. O tu se postaral právě v první minutě domácí kanonýr Zdeněk Daniel - 1:0. Hosté se ale z takto rychlé branky nesesypali a v 7. minutě se postaral o vyrovnání Josef Holčapek - 1:1. Takto rychlý sled zápasu předurčoval další střelecké hody. A to i díky další brance ze14. minuty, kterou otočil vývoj zápasu Matěj Uhlíř - 1:2. Ale právě od té doby jakoby střelců zvlhl střelecký prach se s góly zastavila stavidla. Samozřejmě se o to zapřičinili oba gólmani. Domácí se sice snažili srovnat do poločasu skóre, ale hosté si nadějné poločasové vedení již nenechali vzít a mohli odcházet do kabin velmi spokojeni. 

Hosté si výhru ještě pojistili

Do druhé půle chtěli domácí udělat zhruba 45 divákům radost z alespoň vyrovnávací branky a zisku nějakého toho bodů. To se ale domácímu týmu vůbec nedařilo a s přibývajícím časem se často vkrádala nervozita na domácí kopačky a vznikalo mnoho okének na vlastní polovině, z čehož v plynulá v 85. minutě penalta, kterou proměnil svou druhou brankou v zápase Josef Holčapek - 1:3. Konec zápasu se již jen dohrával. 

Ohlasy k zápasu:FK Opatov

Hanzal Lukáš, bývalí hráč: Přijel k nám velmi kvalitní tým a po dobrém výkonu zaslouženě vyhrál.

Sestavy:

FK Opatov
R. Kšír  - J. Horáček  , A. Švaříček  (66. M. Šaroun ) , M. Kravka  , P. Jirka  (70.F. Šinkovský  ) , M. Kšír  , M. Čurda , Z. Daniel  , M. Ježek , M. Malík , L. Kabelka  (77. R. Kabelka  )

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

M. Papoušek - P. Konvalinka , R. Svoboda , D. Kašpárek  (77. M. Roupec ) , J. Svoboda(58. P. Hrůza ) , P. Durda (86. E. Pelckmans ) , Z. Eberl , M. Uhlíř (46. D. Bílek ) ,P. Tržil , J. Holčapek , J. Fejta 

ŽK: 12. P. Jirka , 24. Z. Daniel - 20. J. Svoboda , 60. D. Bílek , 67. R. Svoboda .

 Hráči zápasu: J. Holčapek , J. Fejta .

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz