Úvod » A -tým » Zápasy

Pelhřimov

publikováno 19.08.2019

Pelhřimov - Šebkovice 2:0 (1:0)

Nováček ze Šebkovic z úvodu nestačil na favorizovaný Pelhřimov

 

Branky: 21. J. Chadim , 56. D. Poul (p.)

 

Domácí Pelhřimov byl v zápase jasným favoritem a nezaváhal, bez problémů si poradil s nováčkem ze Šebkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut potvrzoval domácí tým roli favorita.

K prvnímu mistorvskému utkání na Pelhřimovské hřiště zavítal také nováček ze Šebkovic. V prvních minutách byl Pelhřimov jasně lepším týmem. Hrálo se převážně na půlce hostů, ovšem bez gólu. Diváci se dočkali změny skóre až ve 21. minutě. Kolmá přihrávka od Poula směřovala přesně na Chadima, který křižnou střelou otevřel skóre, 1-0. Domácí tým dále více kombinoval a byl jasně lepším týmem. V závěru měl ještě šanci domácí Mazáč, ale šebkovický brankář střelu vytěsnil.

Domácí dominovali i ve druhé půli.

Do druhého dějství opět nastoupil Pelhřimov aktivně s cílem udržet si převahu. Snaha se vyplatila v 54. minutě byl Mazanec v pokutovém území faulován a domácí Poul penaltu proměnil. Po navýšení skóre Pelhřimov trošku ubral a hosté se dostávali více do hry. Následovali dvě vyložené šance. Nejdříve skvěle zasáhl domácí brankář a následně šla střela vysoko nad. Poté se opět ke hře dostali domácí a vytvořili si ještě nějaké šance, ale většina z nich byla bez úspěchu. V závěru domácí dobře rozehráli rohový kop, ale tečovanou skvělu skvěle zachytil hostující brankář, a proto zápas skončil výsledkem 2-0 pro Pelhřimov.

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

David Karásek (kapitán): Domácí byli po celé utkání lepším týmem. Góly jsme dostali po naší chybě a z přísného pokutového kopu. Pak jsme neproměnili 2 velké šance. Domácí vyhráli zaslouženě.

FK Pelhřimov

L. Holický  - J. Rejthar , M. Šimák  (89. J. Kordík ) , J. Homolka  , M. Skořepa  (78.L. Bednář  ) - M. Naniáš , V. Poul  (71. D. Viktora  ) , D. Poul  - J. Chadim  (46.T. Mazanec ) , J. Vlk  , T. Mazač  (84. J. Bumbálek  )

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal  - Š. Dvořák , M. Novotný  , Z. Přibil  (46. M. Prokeš  ) , Z. Roupec  ,T. Kotačka  (79. M. Pánek  ) , S. Renát , V. Říha (67. O. Netík  ) , Z. Karásek ,D. Karásek  , V. Němec 

 

ŽK: 82. D. Poul - 5. V. Němec , 86. M. Novotný .

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dvořák Jan - PETRLÍK Ladislav, KŮRKA Jaroslav.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery