Úvod » A -tým » Zápasy

Přibyslav

publikováno 24.09.2019

SK Přibyslav : TJ Sokol Šebkovice, z.s.

Branky: 55. P. Škacha , 63. P. Škacha - 70. M. Novotný

V 8. kole KP Vysočiny jsme viděli zápas o úplné dno tabulky, ve kterém domácí Přibyslav přivitala hostující celek ze Šebkovic. V zápase byli šťastnější domácí a odskočili na 5 bodů.

V první půli jsme branku neviděli.

Hned v úvodu zápase mohla jít Přibyslav do vedení, už ve 2. minutě trefil Josef Novotný břevno. O chvíli později měli šance také hosté, ale Pazderkova branka zůstala neohrožena. V průběhu první půle jsme toho přiliš neviděli. Šebkovice když už vystřelili, tak byl připraven brankář Pazderka. Domácí na tom byli podobně, střely ze střední vzdálenosti pokryl brankář Kuba. Největší šanci první půle měl ve 32. minutě domácí Novotný, který zůstal za obranou a z malého vápna rozvlnil síť vysoko nad brankou hostí.

Ve druhém poločase byli domácí nebezpečnější a zaslouženě vyhráli.

Domácí do druhého poločase nastoupili o dost aktivněji než hostující Šebkovice. Nejprve v 50. minutě v obrovské šanci domácí Bačkovský, který si nadherně přebral balón od Škachy, minul hostující branku. O 5 minut později našel domácí obránce Musil skulinku mezi obránci hostí a Škacha se nádherně prosadil z pravé strany. V 63. minutě se opakovala akce z 55. minuty, domácí Vostál přihrál Škachovi, který dal téměř stejný gól z úhlu Kubovi branky, trefil na zadní tyč a zvýšil na 2-0 pro domácí. Tento moment, jakoby domácí ukolébal. Hosté začali hrát a pomocí standartních situací se dostali hosté opět do hry. Když v 70. minutě domácí brankář Pazderka vyrazil centr z rohového kopu, přímo na vápno, kde stál hostující útočník Novotný a trefil z voleje přesně na přední tyč a snížil na 2-1, tak se domácí trochu začali strachovat o výsledek. Domácí se pak už jenom víceméně bránili.. Hodně domácí podržel brankář Pazderka. V závěru byl zápas pomocí sudích dost vyhrocen a ve druhé půli  padlo hned 6 žlutých karet. Domácí Nakonec berou 3 body a v tabulce uskakují Šebkovicím na rozdíl pěti bodů.

SK Přibyslav

Pavel Škacha (útočník)Po prvním celkem opatrném poločase jsme soupeře ve druhé půli zatlačili a zaslouženě dali 2 góly. Bohužel jsme potom úplně přestali hrát a nesmyslně se přizpůsobili soupeřově hře, abychom se nakonec ještě báli o výsledek, což je podle mě proti soupeři těchto kvalit trestuhodné!

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

Matěj Pánek (záložník)V první půli jsme viděli vyrovnané utkání. Ve druhém poločase začali domácí hodně aktivně a pomocí sudího, který neodmával ani v jednom případě ofsajd vedli domácí 2-0. My jsme pak snížili a byli lepším týmem. Bohužel domácí to ubránili a zápas vyhráli.

Sestavy

SK Přibyslav

L. Pazderka  - J. Prchal  , J. Vopršal  , M. Ondra  - J. Sibera  , S. Pochop  , J. Novotný - J. Bačkovský  (67. L. Vykoukal  ) , A. Vostál  , P. Škacha  - R. Musil

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

J. Kuba  - M. Prokeš  , Z. Karásek  , Š. Dvořák , M. Novotný  , S. Renát  (60. O. Netík  ) , T. Kotačka  , D. Večeřa  , V. Němec  , V. Říha , K. Busta

 

ŽK: 64. J. Vopršal , 85. P. Škacha , 88. S. Pochop - 61. D. Večeřa , 71. M. Novotný , 89. O. Netík .

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Jan - NIEDERLE Zdeněk, KUBEŠ Petr.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz