Úvod » A -tým » Zápasy

Velká Bíteš B

publikováno 14.08.2023

TJ Sokol Šebkovice, z.s. - FC PBS Velká Bíteš B

                                                            

T. Kotačka 12.
J. Uhlíř 35.
T. Kotačka 41.
V. Říha 47.
J. Uhlíř 68.
M. Bartejs 69.
M. Bartejs 76.

Sedm branek a pohodová výhra domácích. To bylo fotbalové odpoledne v Šebkovicích.

Domácí po půli vedli

Utkání na Třebíčsku nabídlo překvapivě jednoznačnou podívanou a více než stovka diváků viděla střelecký koncert domácího celku. Směr utkání udal ve 12. minutě Tomáš Kotačka a poslal domácí celek do vedení - 1:0. Šebkovice přidaly do přestávky další dvě branky. Ve 35. minutě byl na konci akce Uhlíř - 2:0. Ještě před přestávkou se podruhé v zápase dokázal trefit domácí tahou Kotačka - 3:0 Do kabin šli tak domácí v lepší náladě.

Domácí si vedení pohlídali

Jakékoli drama domácí odmítli hned po dvou minutách druhého dějství, kdy čtvrtou brnaku domácích přidal rychlonohý Říha - 4:0. Hra kočky s myší pokračovala i v dalších minutách. V 68. minutě o sobě dal podruhé v zápase vědět Uhlíř - 5:0. Hned minuty na to tahal míč Klíma ze sítě už pošesté. Mezi střelce se zapsal i Bartejs - 6:0. Ten samý hráč přidal i poslední branku zápasu v 76. minutě - 7:0. Domácí si tak těžko mohli představit lepší start do sezóny.

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

Václav Říha (hráč)Do zápasu jsme vstoupily aktivně a měli převahu na míči. Podařilo se nám dát dva pěkné góly z rychlých protiútoků. Krátce po poločase jsme přidali další gól a bylo rozhodnuto, v dalším průběhu zapasu už jsme dominovali a přidali další góly.

FC PBS Velká Bíteš B

Jiří Jelínek (trenér)Soupeř se na nás dobře připravil a v kombinaci s našimi chybami to dopadlo jak to dopadlo.

Sestavy

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal  - Š. Dvořák  , L. Venhoda  , M. Rybka  , M. Pánek  (54. Z. Maule  ) , T. Kotačka  , J. Uhlíř  , V. Němec  (82. J. Hobza  ) , V. Říha  (64. M. Bartejs  ) , K. Busta  , K. Rygl 

 

TJ Koněšín - TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

                                 

P. Zahradníček 17.                      42. P. Zahradníček (vl.)
P. Čermák 19.
P. Čermák 26.
O. Šibůrek 36.

Hlavně díky skvělému výkonu z prvního poločasu dokázal Koněšín zvítězit nad rezervou Šebkovic 4:1

Domácí rozhodli již v první půli

Koněšín zahájil novou sezónu – stejně jako tu minulou – s rezervou Šebkovic. Žádné oťukávání se nekonalo a hned od začátku se hrálo oboustranně poměrně svižně. Do prvního zakončení se dostal jako první hostující Bílek, ale jeho pokus vyrazil Macháček v domácí brance. Na domácí straně jako první zahrozil Dvořák, ale ani jeho pokus se neujal. Skóre otevřel chvíli po uplynutí první čtvrthodinky domácí stoper Zahradníček, který se prosadil svým důrazem z bezprostřední blízkosti – 1:0.  Za další dvě minuty už bylo pro domácí ještě veseleji, kdy se dokázal prosadit domácí Čermák – 2:0. Za dalších zhruba pět minut se Čermák prosadil znovu, kdy dokázal využít dokonalou přihrávku a nedokonalý výběh brankáře – 3:0. Dvougólový domácí střelec byl i nadále při chuti a nechybělo mnoho, aby si vzápětí připsal hattrick. Z jeho dalšího průniku ale střela šajtlí těsně minula pravou tyč.  Herní útlum hostů v této fázi zápasu využil až domácí kapitán Šibůrek, který utěšenou střelou z velkého vápna z první uklidil míč přesně k tyči – 4:0. Hosté se dostali dvakrát ke slovu až v závěru prvního poločasu. První pokus po slibné kombinaci šel vysoko i nad lapače a ten druhý si srazil ve snaze o jeho odvrácení do vlastní sítě domácí stoper Zahradníček, který tak upravil na poločasových 4:1.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhá půle byla oboustranně tak o dva rychlostní stupně pomalejší a příchozím divákům prakticky nic nenabídla. Jediným vzrušením tak byla kombinace a vskutku ojedinělá šance střídajících domácích Dokulila s Kakurem deset minut před koncem, která už ale změnu skóre nepřinesla…

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

F. Brada  - D. Bílek  , F. Demel , D. Volf  , T. Bílek  , R. Svoboda  , M. Kotačka  , M. Uhlíř  , S. Zikmund  , J. Fejta  , J. Krejča  (46. P. Kotačka  )

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery