Úvod » A -tým » Zápasy

Jemnicko

publikováno 21.08.2023 (aktualizováno 29.09.2023)

1. FC JEMNICKO - TJ Sokol Šebkovice     1:5 (0:1)

                                              

P. Tesař 60. (p.)                                 15. V. Němec
                                                          47. T. Kotačka
                                                          49. M. Pánek (p.)
                                                          52. T. Kotačka
                                                          79. M. Bartejs

 

Šebkovičtí jsou při chuti a po Velké Bíteši deklasovali i Jemnicko.

Hosté po půli vedli

V pěkném parném srpnovém dni si domácí doma uvařili ostudnou porážku s pěti góly ve vlastní síti. I když tomu během první půle nic nanasvědčovalo. Hrálo se v daném vedru oboustranně opatrně a úsporně. Jemnicko se tlačilo do důrazné obrany hostí křídelními kombinacemi, nicméně z dobrých pozic však centrující hráč nenašel žádného dobře postaveného spoluhráče. V 15. minutě přišel první trest ze strany Šebkovic. Pánek se ve vápně uvolnil přes dva domácí sloupy a přihrávkou vyzval ke skórování Němce - 0:1. Odpovědět vyrovnáním mohl Tesař, ale jeho přihrávkostřela minula těsně Klubalovu branku. Hosté ještě ke konci první půle zahrozili dvakrát po rohových kopech. V samém závěru z trestného kopu domácí Kříž trefil do břevna, a tak se vyrovnání nekonalo.

Hosté si vedení pohlídali

Druhá půle byla pro Jemnicko ostudnou. Hráči zřejmě ještě zůstali hlavami v příjemném prostředí kabin. Během sedmi minut hosté dokázali třikrát skórovat a bylo prakticky po zápase. Nejprve mladý Bartejs ne levé straně vymíchal obránce a vybídl Kotačku ke skórování - 0:2. Pak byl následně faulován ve vápně Pánek a sám nařízený pokutový kop proměnil v třígólové vedení - 0:3. V 52. minutě si na rohový kop naskočil nepokrytý Kotačka a bylo vymalováno - 0:4. Hra domácích byla v troskách. Slabou náplastí bylo snížení z penalty Tesařem - 1:4. Dílo zkázy bylo dokonáno v 79. minutě, kdy si aktivní Bartejs zaběhl za obranu a dal tak potupným bůrem konečnou podobu výsledku - 1:5.

1. FC JEMNICKO

Zbyněk Kincl (trenér)Zápas se mi nehodnotí vůbec dobře. Jsem absolutně zklamán přístupem do druhé půle. V té první byla hra vyrovnaná, nám chyběla větší přesnost ve finální fázi abychom vyrovnali nebo i vedli. Nicméně k té druhé nemám vůbec žádný komentář. Soupeř v ní hrál skvěle a já mohu jen pogratulovat k jejich výhře.

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

Václav Říha (hráč)Do zápasu jsme vstoupili aktivně a z kraje poločasu jsme měli dobrou příležitost z trestného kopu. Jinak zbytek poločasu nás trápila přesnost a nedařilo se nám kombinace směrem dopředu. Gól jsme dali po pěkné akci od autového vhazování. Do druhého poločasu jsme měli dobrý vstup stejně jako v prvním s rozdílem, že jsme dali tři góly rychle za sebou. To rozhodlo zápas a domácí nám dali pouze jeden gól z penalty.

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal  - Š. Dvořák  , L. Venhoda  , M. Rybka [-] , M. Pánek  (70. Z. Maule  ) , T. Kotačka  (83. D. Bílek  ) , J. Uhlíř  , V. Němec (83. T. Bílek  ) , V. Říha  (16. M. Bartejs  ) , K. Busta  , K. Rygl 

 

https://youtu.be/-43xDrBS-ok

 

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B - TJ Sokol Studenec   1:0 (1:0)

M. Bartejs 9.

 

Šebkovice B i přes dlouhé oslabení dokázaly porazit Studenec jedinou brankou 1:0

Domácí o gól lepší

V divácky atraktivním fotbalovém zápase mezi Šebkovicemi a Studencem, který se odehrál minulou neděli, se diváci mohli těšit na dramatický průběh a nečekané zvraty. Už v úvodních minutách se utkání dostalo na vysokou úroveň, a to díky rychlému gólu Michala Bartejse, který poslal Šebkovice do vedení 1:0.

Svou schopností zrychlit a dostat se do zakončení se Bartejs ukázal být klíčovým hráčem pro tým Šebkovic. Jeho gól v 9. minutě nastavil směr zápasu a donutil Studenec do defenzívy. Po tomto rychlém gólu se Studenec pokusil odpovědět a přitisknout Šebkovice k jejich bráně, ale obrana Šebkovic byla na svém místě a držela si čistý účet. V 19. minutě přišla situace, která otřásla klidným průběhem zápasu. Stanislav Zikmund z domácího Studence, snažící se zabránit gólu Studence. Sudí nekompromisně ukázal Zikmundovi červenou kartu, což znamenalo vyloučení a početnou nevýhodu pro Studenec.

Následoval pokutový kop pro Studenec, který mohl znamenat vyrovnání skóre a možnou změnu průběhu zápasu. Nicméně, hráč Studence se potýkal s tlakem a nervozitou, a jeho pokus brankou neskončil. Byla to výborná příležitost, kterou Studenec neproměnil, a tím nevyužil příležitost snížit náskok Šebkovic.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhé polovině zápasu se i přes několik šancí již skóre neměnily. Po tomto zápase, který skončil vítězstvím Šebkovic 1:0, budou mít oba týmy co zlepšovat. Šebkovice se mohou těšit na tři body a povzbuzení do dalších utkání, zatímco Studenec bude litovat promarněné šance na vyrovnání. Tento zápas však ukázal, že fotbal je plný nečekaných momentů a že i malé chyby mohou mít velký vliv na konečný výsledek. Budeme sledovat, jak se oba týmy budou vyvíjet v průběhu sezóny.

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

F. Brada  - F. Demel (Přibil Vl.) , M. Bartejs (Svoboda)  , D. Bílek (Krejča)  , T. Bílek , Z. Maule  , D. Volf (Hobza J.) , M. Kotačka (P.Kotačka)  , S. Zikmund  , J. Fejta  , J. Holčapek 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz