Úvod » A -tým » Zápasy

Dukovany

publikováno 04.09.2023

SFK Dukovany 2001 - TJ Sokol Šebkovice, z.s. 0:1 (0:1)

                                              

                                                       12. M. Bartejs

 

Dukovanům to příliš nejde a těsně padli i s rozjetými Šebkovicemi.

Hosté po půli vedli

Domácí začali proti rozjetým Šebkovicím aktivně a v úvodu si vytvořili několik nadějných příležitostí. K vedoucí brance je však nedovedla ani série rohových kopů. Ve 12. minutě naopak hosté podnikli rychlý protiútok a na jeho konci byl Bartejs - 0:1. O deset minut později navíc domácí přišli o tvůrce hry Chlupa a ze hry začali mít více hosté. Blízko pojistce byl Pánek, ale z přímého volného kopu trefil břevno domácí svatyně. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostů.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce už domácí na Šebkovice nestačili. Hosté si vytvořili několik jasných gólových šancí, ale v domácí bráně se překonával Křišťál, který už za svá záda další míč nepustil a domácí zachránil od vyšší prohry. Tři body si tak nakonec odvezly zaslouženě Šebkovice a drží se v čele tabulky druhé nejvyšší krajské soutěže.

Leoš Barák (asistent trenéra)Zápas jsme začali nadějně sérií rohových kopů a úvodním tlakem. Poté nám hosté utekli a šli do vedení 1-0, do toho se zranil Jirka Chlup. Hostující Pánek ještě nastřelil břevno z přímého kopu. V druhém poločase si Šebkovice vytvořili několik tutových šancí, jen díky famóznímu výkonu gólmana Kříšťála utkání skončilo jednobrankovým rozdílem.

 

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal  - J. Uhlíř , Š. Dvořák  , L. Venhoda [-] , M. Rybka  , M. Pánek  , T. Kotačka  (91. D. Volf  ) , M. Bartejs  (64. Z. Maule  ) , V. Němec  (90. D. Bílek  ) , K. Busta  , T. Bílek 

 

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B - TJ Družstevník Radotice 9:0 (4:0)

P. Sninčák 8.
D. Volf 16.
J. Hobza 34.
P. Sninčák 44.
J. Holčapek 46.
V. Přibil 49.
R. Svoboda 51.
V. Přibil 73.
P. Sninčák 85.

 

Šebkovice B si pohrály s Radoticemi jako kočky s myší

Fotbalisté Šebkovic B zcela jasně přehráli Radotice, které utekly těsně dvouciferné porážce

Ve vzrušujícím fotbalovém utkání mezi týmy Šebkovice B a Radotice se tým Šebkovice B radoval z výrazné výhry 9:0. Zápas probíhal na hřišti týmu Šebkovice B, a už od prvního hvizdu rozhodčího bylo jasné, že domácí tým si přišel pro tři body.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a už v 8. minutě se prosadil přímo od rohového praporku Sninčák. Už v 16. minutě bylo pro domácí ještě veseleji, když z hranice vápna vypálil Volf a překonal hostujícího brankáře 2:0. Poté domácí trochu polevili a ke slovu se dostali hosté, ale jejich pokusy zpoza vápna pochytal Brada. Ve 34. minutě domácí zvýšili na 3:0 po akci Volf-Holčapek-Hobza. Minutu před koncem 1. půle podnikl útočný výpad Uhlíř, který našel ve vápně Sninčáka a ten propálil hostujícího brankáře 4:0.

Domácí se po pauze ještě víc rozstříleli

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Už ve 46. minutě našel Sninčák před prázdnou bránou Holčapka, který zvýšil na 5:0. Poté v rozmezí 2 minut vymetli šibenice Přibil a Svoboda a bylo definitivně po zápase. Do konce zápasu už se hrálo jen na jednu branku a domácím se povedlo navýšit skore na konečných 9:0.Tento zápas byl skvělým příkladem toho, jak fotbal může být vzrušujícím sportem, a tým Šebkovice B se může těšit na další úspěšné zápasy v této sezóně. Týmu Radotice přejeme hodně štěstí do dalších utkání, kde se pokusí vybojovat lepší výsledek.

Sestavy

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
F. Brada  - J. Hobza  (46. V. Přibil  ) , P. Kotačka  (46. J. Krejča ) , D. Volf , T. Bílek (59. M. Kotačka ) , P. Sninčák  , R. Svoboda  , M. Uhlíř  , J. Fejta  , S. Zikmund  , J. Holčapek 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery