Úvod » A -tým » Zápasy

Želetava

publikováno 11.09.2023 (aktualizováno 29.09.2023)

Sokol Želetava - TJ Sokol Šebkovice, z.s. 2:2 (1:2)

                                         

T. Simandl 41. (p.)                                8. T. Kotačka
V. Čurda 62.                                         39. T. Kotačka

 

Hosté vedli už o dvě branky, ale domácí nakonec dokázali srovnat.

Domácí po přestávce srovnali

Sokol Želetava

Aleš Pacas (hrající trenér)Na tuhle soutěž určitě nadstandardní zápas. Okořeněný tím, že za hosty hraje na jaře ještě druholigový Kuba Uhlíř a za nás poprvé letos nastoupil exligový Marek Jungr. Na začátek zápasu nás hosté přitlačili a zatápěli nám hlavně po rychlich krajích, díky čemuž šli do vedení. Do poločasu jsme naštěstí snížili z přísné penalty. V druhé polovině jsme, ale byli lepším týmem a po vyrovnání bylo i dost situací, kdy jsme mohli utkání rozhodnout. Škoda, ale bod bereme a celkově asi spravedlivá remíza.
 

TJ Sokol Šebkovice, z.s.
J. Kuba  - J. Uhlíř  , K. Rygl  , Š. Dvořák  , L. Venhoda , M. Rybka  , M. Pánek  , T. Kotačka  , M. Bartejs  (69. Z. Melán  ) , V. Němec [-] (69. T. Bílek  ) , D. Bílek 

 

TJ Sokol Šebkovice,  B - SK Okříšky B  4:1 (3:1)

                                      

V. Říha 12.                                         11. V. Jůza
V. Říha 17.
V. Říha 42.
Z. Maule 83.

 

Václav Říha otočil vývoj první půle hattrickem

Lépe do utkání vstoupily hosté, kteří šli v 11. minutě po obranném rohu do rychlého protiútoku, na jehož konci se střelou ke vzdálenější tyči prosadil Jůza. Domácí se však z této pomyslné facky rychle vzpamatovali a hned za minutu se radovali z vyrovnávacího gólu. Domácí forvard Říha se dostal do samostatného úniku a tváří v tvář brankáři hostí dokázal zachovat chladnou hlavu a bezpečně proměnil na 1:1. Šebkovičtí najednou jakoby pookřáli, začali lépe kombinovat mezi obranou a zálohou, což jim usnadňovalo přechod do útočné tranzice, při které využívali zejména rychlonohé křídelníky Melána s Bílkem. V 17. minutě se právě Bílek dokázal prosadit v křídelním prostoru, odkud vyslal přízemní přihrávku na Říhu a ten bez problému uklidil míč do poloodkryté brány. Zbytek první půle již domácí fotbalisté žádné drama nepřipustili, naopak ve 42. minutě si od záložníků převzal míč Říha nádherným sólem, při kterém nechal za zády obránce hostí, se dostal do zakončení a zkompletoval tak hattrick. Do šaten se tak odcházelo za stavu 3:1 pro domácí.

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu se oba trenéři rozhodli svá mužstva oživit střídáním. Na straně Oříšek přišli do hry dva noví borci, Šebkovice vystřídaly dokonce hned tři hráče. Tento tah vyšel lépe kouči Okříšek, které téměř zavřely domácí fotbalisty na jejich polovině hřiště a diktovaly tempo utkání. Domácí defenziva však dokázala tlaku odolávat, a to především útočným standardkám, kterých měli hosté, i díky nedisciplinovanosti domácích fotbalistů, požehnaně. Jak se zápas nachyloval ke konci, síly na obou stranách ubývaly a hra se čím dál více kouskovala. V posledních 15 minutách si Šebkovičtí dokázali vytvořit ještě dvě vážnější šance. Nejprve našel Uhlíř skrytou přihrávkou ve vápně Mauleho, který si obhodil brankáře, ale z úhlu zakončil pouze do boční sítě. V 83. se k ofenzivnímu výpadu odhodlal stoper domácích Rybka, který prošel takřka přes celé hřiště a na hranici pokutového území předložil míč Maulemu, který propálil vše co mu stálo v cestě a navíšil skóre na výsledných 4:1. Domácím fotbalistům se tak tímto výsledkem podařilo předskočit svého soka v tabulce a navázat na výsledek z předešlého utkání.

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

Fanoušek Šebkovic: Souboj rezervních týmů Šebkovic a Okříšek skončil jednoznačným vítězstvím pro domácí fotbalisty. Oba celky spolu navíc sousedily v horní polovině tabulky, což naznačovalo příslib kvalitního a ofenzivního fotbalu, včetně spousty gólů.
 

Sestavy

 

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
F. Brada [-] - V. Říha [-] (46. J. Krejča [-] ) , D. Volf [-] , R. Svoboda [-] (59. P. Sninčák [-] ) , Z. Melán [-] , T. Bílek [-] , Z. Maule [-] (84. P. Kotačka [-] ) , P. Kotačka [-] (46. J. Hobza [-] ) , M. Uhlíř [-] , S. Zikmund [-] , K. Rygl [-] (46. M. Rybka [-] )

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz