Úvod » A -tým » Zápasy

Kouty

publikováno 18.09.2023 (aktualizováno 29.09.2023)

TJ Sokol Šebkovice, z.s. - TJ Sokol Kouty 4:1 (3:0)

                                                     

V. Němec 19.                                             82. J. Havelka (p.)
M. Pánek 41.
L. Venhoda 44.
L. Venhoda 51.

 

Domácí o pohodových třech bodech rozhodli už během prvního poločasu.

Domácí po půli vedli

Domácí šli do zápasu v roli jasného favoritu a tu proti trápícím se Koutům beze zbytku potvrdili. Hosté vsadili na defenzivní taktiku, ale jejich obranný val domácím nájezdům už během prvního poločasu hned třikrát neodolal. Domácí dlouhé časové úseky drželi míč, a to také nakonec vedlo k brankám. V 19. minutě se dostal do zakončení Němec a poprvé rozvlnil síť za Stýblem - 1:0. Rozhodující momenty přinesl konec prvního poločasu, kdy domácí přidali uklidňující branky. V 41. minutě se prosadil ve formě hrající středopolař Pánek - 2:0. Hostům na cestu do kabin přibalil ještě jednu branku Venhoda, který se trefil ve 44. minutě prvního poločasu - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Pokud hosté pomýšleli na zvrat, tak je hned v 51. minutě vyvedl z omylu Venhoda, který se trefil podruhé v zápase - 4:0. Poté domácí polevili a hra se alespoň opticky srovnala. Hosté se nakonec dočkali čestného úspěchu v 82. minutě, když se z penalty trefil Havelka - 4:1.

Ohlasy k zápasu

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

Václav Říha (hráč)Hosté hráli od začátku velmi zataženě, díky tomu jsme měli převahu na míči a vytvořili jsme si dostatečný náskok. Druhá půle už nebyla tak vydařená, ale po jedné brance na každé straně, jsme si výsledek pohlídali
 

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal  - K. Busta  , J. Uhlíř  , K. Rygl , Š. Dvořák  , L. Venhoda  , M. Rybka (61. Z. Melán  ) , M. Pánek  (73. T. Bílek  ) , T. Kotačka (83. J. Hobza  ) , M. Bartejs  (61. V. Říha  ) , V. Němec 

 

FK Opatov - TJ Sokol Šebkovice, z.s. B 2:3 (2:2)

                                              

 

Ve fotbalovém zápase mezi týmy Opatov a Šebkovice B se odehrála napínavá bitva, která skončila vítězstvím týmu Šebkovice B s výsledkem 3:2. Utkání bylo plné emocí a obratů, přičemž poločas skončil 2:2. Fanoušci se mohli těšit na skvělý fotbalový zážitek a dramatické momenty na obou stranách hřiště. Tým Šebkovice B nakonec vyšel jako vítěz z této vzrušující konfrontace.

 Zápas odstartoval již v 9. minutě, kdy Pavel Kotačka, hráč hostujícího týmu, překonal brankáře domácího celku a otevřel skóre zápasu na 0:1. Tímto brankovým zásahem dali hosté najevo, že nepřijeli jen tak prohrát, a že mají v plánu ukázat svou sílu.O tři minuty později přišel další zlomový moment zápasu, kdy Josef Holčapek proměnil pokutový kop a poslal hostující tým do dvougólového vedení 0:2. Opatov se snažil reagovat, ale obrana Šebkovic B byla pevná a nepropouštěla soupeře. V 29. minutě se stalo něco, co by si Jakub Plaček jistě přál vrátit zpět. Nešťastný vlastní gól znamenal, že Šebkovice B vedly již 0:3. Opatov musel najít způsob, jak se dostat zpět do hry, a to co nejdříve.Nicméně, domácí tým nepostrádal odhodlání a v 37. minutě se jim podařilo snížit skóre na 1:3. Miroslav Kšír se trefil a dal svému týmu naději na obrat.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

 Druhý poločas znamenal ještě větší tlak ze strany Opatova, který se snažil dotáhnout ztrátu. A jejich snaha byla odměněna v 73. minutě, kdy opět Miroslav Kšír vstřelil branku a snížil na 2:3. Fanoušci byli nadšení a týmy pokračovaly ve vzrušujícím střetnutí.Avšak v samém závěru zápasu přišla událost, která ovlivnila vývoj hry. V 90. minutě byl hráč hostujícího týmu, Matěj Uhlíř, vyloučen poté, co obdržel druhou žlutou kartu. To znamenalo, že Šebkovice B musely zápas dohrát v deseti.

 

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

Holčapek Josef, hráčZ naší strany povedená první půle, jen škoda, že jsme nepřidali další branky. V druhém poločase jsme zhoršeným vykonem nechali domácí utkání zdramatizovat, ale nakonec jsme vedení udrželi a zaslouženě vyhráli.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz