Úvod » A -tým » Zápasy

Budišov

publikováno 26.09.2023 (aktualizováno 07.11.2023)

FC Budišov - Nárameč z.s. - TJ Sokol Šebkovice, z.s. 2:1 (1:0)

                                                              

M. Holubář 18.                                                        77. M. Pánek (p.)
P. Mucha 84.

 

Domácí po půli vedli

Od začátku bylo jasné, že zápas bude o velké bojovnosti. Nikdo nikomu nic nedaroval zadarmo. Hosté se snažili hrát středem hřiště přes Uhlíře s Pánkem. Domácí zase po stranách přes Sedláčka a Zdeňka Muchu. V 18. minutě domácí rozjeli útok přes Sedláčka, ten otočil hru na Zdeňka Muchu a ten nabídl gólovou šanci Svobodovi, toho vychytal Klubal, ale z následné dorážky se prosadil Holubář - 1:0. Ve 28. minutě se nechal vyloučit domácí Svoboda a hosté měli tak dlouho přesilovku v podobě jednoho hráče v poli navíc. Do poločasu ale své šance neproměnili.

Domácí v závěru rozhodli

Druhý poločas už domácí hráli v hluboko zataženém bloku a odráželi nájezdy hostů. Těm se podařilo vyrovnat v 77. minutě, a to když proměnil penaltu Pánek - 1:1. Hosté stále drželi míč na kopačkách a chtěli strhnout vítězství na svoji stranu, ale v 84. minutě se po standardní situaci prosadil hlavou Patrik Mucha a domácí šli do vedení - 2:1! Konec zápasu se už dohrával u hostujícího praporku. Domácí vydřeli vítězství 2:1.

Ohlasy k zápasu

FC Budišov - Nárameč z.s.

Matěj Sedláček (hráč)Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání, komplikací pro nás byla červená karta ve 28. minutě. Zápas jsme ale poctivě odbojovali a zásluhou jsou nám tři body. Příští týden jedeme na derby do Koutů, kde budeme chtít na tak zodpovědný a bojovný výkon navázat.
 

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal - Z. Melán  (55. M. Bartejs  ) , J. Uhlíř  , K. Rygl  (86. Z. Maule  ) , Š. Dvořák  , L. Venhoda  , M. Rybka  , M. Pánek  , T. Kotačka  , V. Němec  , D. Bílek  (62. V. Říha  )

 

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B -  TJ Mohelno 2:1 1:0)

                                                      

J. Holčapek 22. (p.)                                          61. R. Wascher
V. Přibil 83.

 

V dramatickém zápase mezi Šebkovicemi B a Mohelnem se podařilo domácímu týmu překvapit vedoucí celek soutěže. Šebkovice B vyhrály v poměru 2:1, ačkoliv Mohelno bylo vedoucím týmem. Úvodní poločas skončil výhrou domácích 1:0, a poté se v druhém poločase oba týmy utkaly v napínavém boji. Nakonec se Šebkovice B radovaly z trochu překvapivé výhry

 

Domácí o gól lepší

V 7. kole se odehrál napínavý zápas mezi týmy z popředí tabulky, kdy třetí rezerva Šebkovic přivítala na svém hřišti první Mohelno. To, že se bude jednat o velmi napínavý a emotivní zápas se potvrdilo hned v prvních minutách, kdy bylo k vidění několik ostrých zákroků na obou stranách. Hosté se snažili nejvíce profitovat za své výškové převahy na trávníku, a zatápěli obraně domácích dlouhými nakopávanými balóny. Domácí se, ale z prvotního náporu brzy oklepaly a začalo se jim dařit držet míč na svých kopačkách, z čehož mohli profitovat kreativní hráči ve středu pole. Ve 22. minutě se podařilo středopolaři Šebkovic Maulemu prostrčit míč do vápna na nabíhajícího Bílka, kterého nešikovně fauloval jeden z obránců a rozhodčí Kalina neměl jinou možnost než nařídit pokutový kop. Ten si vzal na starosti Holčapek a svým projektilem nedal golmanu Světlíkovy žádnou šanci. Hráči Mohelna se však nepříznivým stavem utkání nedali zaskočit a o chvíli později si vypracovali sérii rohových kopů. Z nich měl paradoxně nejblíže srovnání domácí kapitán Zikmund, který při jednom z rohů špatně trefil míč a hlavou orazítkoval tyč brankáře Brady. Mohelnu se ale nakonec do poločasu skórovat nepodařilo, a tak se do šaten odcházelo za těsného vedení Šebkovic.

Domácí rozhodli ve druhé půli v závěru zápasu

 

Do druhého poločasu se trenér Mohelna rozhodl hru oživit třemi střídáními. Tento tah vyšel mohelnskému kouči na výbornou, hosté byli častěji na míči a podařilo se jim vypracovat si řadu zajímavých standardních situací. To nakonec vedlo i k vyrovnání, kdy se v 61. po rohovém kopu dostal k odraženému míči jako první Wascher a pohotovou ranou nikým nebráněn srovnal na 1:1. Po inkasovaném gólu převzali iniciativu Šebkovičtí, avšak jejich snahu o zvrácení výsledku srážela nepřesná rozehrávka ve finální třetině hřiště. V 83. minutě se k míči dostal domácí křídelník Kotačka, který přihrávkou pod sebe našel Přibila a ten obstřelem na zadní tyč zvýšil skóre na 2:1. Konec zápasu již žádné větší drama nepřinesl, a tak se domácím fotbalistům podařilo zvítězit již po čtvrté v řadě a stáhnout náskok na první místo na rozdíl jednoho bodu. 

TJ Mohelno

Jochymek Tomáš, vedoucí mužstvaDnešní výkon měl k ideálu daleko. Věděli jsme, že půjde o těžké utkání, kde budou rozhodovat maličkosti, i přesto jsme soupeři oba góly téměř darovali a když už jsme si vypracovali vyloženou šanci, tak ji trestuhodně zahodili. Nezbývá nám než se z první podzimní porážky oklepat a znovu začít předvádět výkony, kterými jsme se prezentovali na startu sezóny.

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

F. Brada  - T. Bílek  , D. Bílek  (46. V. Přibil  ) , J. Fejta  , J. Holčapek  , P. Sninčák  (75. J. Krejča  ) , V. Říha  (46. P. Kotačka  ) , D. Volf  , R. Svoboda  , Z. Maule  , S. Zikmund 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz