Úvod » A -tým » Zápasy

Měřín

publikováno 30.10.2023 (aktualizováno 07.11.2023)

TJ Sokol Šebkovice, z.s. - TJ Jiskra Měřín   6:0 (3:0)

                                                          

T. Kotačka 6.
K. Rygl 28.
M. Bartejs 32.
V. Říha 47.
J. Uhlíř 58.
J. Uhlíř 90.

 

Domácí po půli vedli

Šebkovice šly do zápasu v roli favorita, ale čekal je Měřín, který se po nepovedeném vstupu zvednul a vystoupal až do středu tabulky. Domácí však hned od úvodu udávali tempo hry a stříleli i branky. Už v 6. minutě byl na konci šebkovické útočné akce střelec Kotačka - 1:0. Šebkovičtí zlomili hosty po půl hodině hry, kdy přidali další dvě branky. Ve 28. minutě se trefil mladý Krryštof Rygl - 2:0. Za další čtyři minuty na něj navázal rychlonohý Bartejs a domácí vedli o tři branky - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Domácí přidali po přestávce další tři branky. Hned dvě minuty po začátku druhého poločasu překonal Simandla pohotový Říha - 4:0. Zbytek zápasu už patřil Uhlířovi. Ten nejprve v 58. minutě přidal pátý gól domácích - 5:0. Ten samý hráč také pečetil výsledek zápasu v poslední minutě, když využil rozhozené obrany Měřína - 6:0.

 

TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal (71. K. Busta ) - K. Rygl  , J. Uhlíř  , Š. Dvořák , L. Venhoda  , M. Rybka , M. Pánek  (63. Z. Maule  ) , T. Kotačka  (71. J. Kuba  ) , M. Bartejs  (63. Z. Melán  ) , V. Němec  , D. Bílek  (14. V. Říha  )

 

FC Rapotice B - TJ Sokol Šebkovice, z.s. B 1:2 (0:1)

                                 

M. Šmarda 78. (p.)                     10. D. Volf

                                                   81. J. Hobza

 

V zápase mezi týmy Rapotice B a Šebkovice B, který se odehrál nedávno, byli diváci svědky napínavého souboje na fotbalovém hřišti. Skóre utkání skončilo 2:1 ve prospěch týmu Šebkovice B.

Hosté se ujali vedení

Druhý celek soutěže Šebkovice B zajížděl na půdu Rapotic B hrajících na opačném pólu tabulky. Hned v 10. minutě utkání se hosté ujali vedení, když David Volf skóroval a poslal tak svůj tým do vedení 1:0.

Hosté si vzali výhru zpět

Domácí tým však nechtěl přenechat vítězství soupeři a začal se snažit o vyrovnání. Jeho úsilí bylo odměněno v 78. minutě, kdy po faulu v pokutovém území obdržel domácí tým pokutový kop. Michal Šmarda s klidem a přesností zrealizoval trestný kop a poslal míč do sítě, čímž vyrovnal skóre na 1:1.Ovšem tým Šebkovice B nepolevil ve svém úsilí a vzápětí znovu převzal vedení. V 81. minutě se Jan Hobza dostal k odraženému míči a bez váhání ho poslal za záda domácího brankáře, čímž rozhodl o výsledku zápasu. Tímto gólem poslal svůj tým do vedení 2:1 a potvrdil tak vítězství týmu Šebkovice B. Celkově byl zápas plný emocí, vášně a bojovného ducha ze strany obou týmů. Hráči na obou stranách ukázali své dovednosti a odhodlání bojovat o každý míč. Závěr utkání patřil týmu Šebkovice B, který dokázal udržet své vedení a odvést si vítězství. Diváci si tak mohli vychutnat kvalitní fotbalový zážitek plný gólů, akce a napětí. Toto vítězství jistě posílí sebevědomí hráčů týmu Šebkovice B a bude motivací pro jejich další výkony na fotbalovém hřišti.

 

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

F. Brada - M. Uhlíř  , Z. Maule  , R. Svoboda  , T. Bílek (70. J. Krejča  ) , P. Sninčák  (62. J. Hobza  ) , S. Zikmund  , D. Volf  , J. Holčapek  , J. Fejta , P. Hrůza (81. T. Klubal  )

 

Rád bych postoupil, netají Dvořák ze Šebkovic

 

Kapitán Šebkovic Štěpán Dvořák nezastírá, že by si rád zahrál o soutěž výše. Dozvíte se i to, jak je pro jeho celek důležitý střed zálohy a zda byl někdy na odchodu ze svého mateřského klubu.

 

Štěpáne, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?

Děkuji moc, jsem opravdu překvapen. Ano čeká, náš příšný pokladník mi hned po zvolení hráče psal, že to budu mít pěkně drahé. Ale myslím si, že to nebude peněžní příspěvek do kasy, ale píše příspěvek tekutý k brzkému ukončení podzimní části.

Sledoval jsi hlasování? Kdo tě podpořil v tom, že jsi vyhrál?

Ano, hlasování jsem sledoval. Myslím, že mě podpořila celá kabina a fanoušci šebkovského fotbalu.

O víkendu jste rozebrali Měřín. Jak bys zápas popsal?

Do zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát, aby nám neodskočil vedoucí tým tabulky. Z mého pohledu si myslím, že zápas byl jednostranný. Opět nám zahrál střed zálohy, kde vynikal Matěj Pánek a Kuba Uhlíř.

Udrželi jste čisté konto. Jak moc to dalo práce?

Mě osobně to moc práce nedalo, jak již jsem zmiňoval, když je výborná záloha tak stopeři se moc nenadřou, viď Kikine. Největší radost z čistého konta má náš brankář Karel Klubal, který za to dostává odměnu od svého tatínka (smích).

V dalším kole jedete ke šlágru kola do Bedřichova. Co od zápasu čekáš?

Myslím si, že zápas bude těžký, hodně vyrovnaný. Ale pevně věřím, že v Bedřichově zvítězíme. Abychom přezimovali na prvním místě tabulky.

Jak moc je pro vás důležité být po podzimu na prvním místě?

Pro mě je to hodně důležité, protože já osobně neumím moc prohrávat. Ale největší radost z toho bude mít rodina Kotačkovic (smích).

Sezóna se pro vás vyvíjí parádně. Spřádáte postupové plány?

Moc se u nás o postupu nemluví, je to citlivé téma pro našeho tréňu. Ale já jsem o tom pár slov promluvil s Matýskem Pánkem. Já osobně bych velice rád postoupil, protože nevím, jak dlouho ještě budu hrát (věk přibývá a kila taky).

Celou kariéru jsi strávil v Šebkovicích. Byl jsi někdy blízko k odchodu?

Ano byl, jednu chvíli mě to docela táhlo hrát jinde, ale to už je pár let. A jsem rád, že jsem tenhle krok neudělal a zůstal ve svém rodném klubu. Je to moje druhá rodina.

Zkus postavit jedenáctku nejlepších hráčů, se kterými ses v týmu potkal na hřišti…

V Šebkovicích hrála řada dobrých hráčů, s kýmkoli jsem se potkal na hřišti se mi hrálo dobře. Ale mezi top hráče patří: Zdena Roupec, Zdena Přibil, Karel Klubal, Karel Busta a náš Pavel.

Jaký je tvůj oblíbený tým?

AC Milán, HC Verva Litvínov (smích)

Kdy nebo jak jsi začal s fotbalem, kdo tě k němu přivedl?

Fotbalu se věnuji od přípravky. Kdo mě přivedl? Tak to už si vůbec nepamatuji, už je to nějaký ten rok.

Čím je pro tebe vlastně fotbal?

Fotbal, je pro mě odreagování, ale nejlepší na tom je si dát v klidu párek, pivo a posedět s kamarády.

Co říkáš na portál fotbalunas.cz?

Portál je super, koukám na něho snad každý den, je to super přehledný web.

VÝBĚR ŠTĚPÁNA DVOŘÁKA:

Největší kliďas týmu:

Tomáš Kotačka

Největší srdcař týmu:

Matěj Pánek a Kuba Uhlíř (tahouni týmu)

Největší bavič týmu:

Karel Klubal, kustót a zdravotník Roman Stoklas

Nejrychlejší hráč týmu:

Michal Bartejs

Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:

Vojta Němec

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz