Úvod » A -tým » Zápasy

Jemnicko

publikováno 25.03.2024

TJ Sokol Šebkovice, z.s. - 1. FC JEMNICKO  3:1 (2:0)

                                                        

T. Kotačka 6.                                                   87. T. Süssenbek
T. Kotačka 14.
M. Pánek 72. (p.)

 

Domácí do zápasu vlétli a brzy si vypracovali rozhodující náskok, který je dovedl k prvním třem jarním bodům. Už v 6. minutě se dostal ke střele domácí útočník Tomáš Kotačka a na jeho zakončení byl Kříž krátký - 1:0. Než se hosté oklepali z první rány, tak přišla druhá. Po osmi minutách se totiž znovu dostal ke střele Kotačka a ani tentokrát se nemýlil - 2:0. Hosté spoléhali na standardní situace, ale domácí obrana byla pozorná a do větší šance soupeře nepustila. V lepší náladě šli tak do kabin domácí fotbalisté.

Domácí si vedení pohlídali

Hned šest minut po přestávce uviděl druhou žlutou kartu hostující Toman a tím bylo o osudu zápasu rozhodnuto. V 72. minutě navíc domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop, který Matěj Pánek proměnil - 3:0. Skóre v závěru kosmeticky upravil hostující Tomáš Sussenbek - 3:1. V závěru se zápas už jen dohrával.

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

Václav Říha (hráč)Díky povedeného začátku jsme rychle šli do vedení a už 15. minutě jsme měli náskok dvou gólu. Jemnice v prvním poločase hrozila zejména po standardních situacích nicméně žádnou nevyužila. I přesto, že jsme měli v druhém poločase výhodu jednoho muže, příliš se nám nedařila kombinace a přidali jsme pouze jeden gól z penalty.
 

TJ Sokol Šebkovice, z.s.

K. Klubal [-] - V. Němec [-] , K. Busta , T. Bílek  , K. Rygl  , L. Venhoda , M. Rybka  , M. Pánek  (90. J. Kuba  ) , T. Kotačka  , M. Bartejs  (59. Z. Maule  ) , V. Říha  (76. P. Hrůza  )

 

TJ Sokol Studenec - TJ Sokol Šebkovice, z.s. B 1:1 (1:1)

                                                               

L. Matějek 36.                                    8. J. Holčapek

 

 

Dvě hodiny před začátkem utkání prošla vesnicí sněhová přeháňka a na hřišti ležela souvislá sněhová pokrývka. Ale už hodinu před začátkem utkání nebylo po sněhu ani památky. Úvod utkání patřil jednoznačně hostům, kteří svoje úsilí zúročili již v 8. minutě brankou z centru z pravé strany a Holčapek pohodlně skóroval do opuštěné branky -0:1. Hosté měli jasnou převahu. Ve 22. minutě hosté střelecký pokus z 25-ti metrů, ale střela šla těsně vedle domácí branky . Ve 36. minutě Libor Matějek  byl důrazný  na míči, těsně před brankařem si nadhodil míč a následně skóroval do prázdné brány-1:1. Ve 38. minutě Volfův střelecký pokus z hranice šestnáctky skončil nad bránou domácích. 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhém poločase se v 55. minutě Libor Matějek dobíhal míč, vykopl ho těsně před brankářem, ale míč tentokrát skončil mimo branku. V 62. minutě střela Svobody z 25-ti metrů šla těsně vedle. V 69. minutě přišel brejk hostů po pravé straně, Havlena z 15-ti metrů vypálil, ale Dufek v bráně míč vyrazil mimo nebezpečí. V 72. minutě Petr Brada zakončil útok hostů střelou nad. V 84. minutě hosté vystřídali a na plac nastoupil Přibil a okamžitě šel rozehrávat trestný kop. Jeho střela z 25-ti metrů pouze lízla břevno. Zápas tak skončil v chladném počasí dělbou bodů.

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B

F. Brada  - O. Havlena  (84. V. Přibil  ) , P. Brada  , J. Holčapek , M. Kotačka  , J. Němec  (62. J. Krejča  ) , R. Svoboda  , D. Volf  , M. Uhlíř  , S. Zikmund  , J. Fejta 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery