Úvod » A -tým » Zápasy

Náměšť

publikováno 02.04.2024 (aktualizováno 05.04.2024)

FC Náměšť n/Osl. TJ Sokol Šebkovice 1:2 (1:0)

                                                     

J. Rubák 42. (p.)                                           59. M. Pánek

                                                                      61. V. Říha

 

Utkání se vzhledem k rekonstrukci hlavní plochy hrálo na vedlejší ploše a k vidění bylo hodně soubojů, ale šance začali přicházet až v závěru poločasu, kdy zahrozili dvakrát hosté a za domácí se nejvíce prosazoval Bednář. Jeden jeho rychlý brejk zastavil nedovoleně hostující golman, a tak šli domácí ve 42. minutě z penalty Rubákem do vedení - 1:0.

Hosté po přestávce otočili

Po přestávce hosté přidali na aktivitě, ale domácí drželi vyrovnanou hru. V 59. minutě domácí faulovali na hranici šestnáctky a Pánek se z trestného kopu trefil přesně a bylo srovnáno - 1:1. Hned po rozehrávce domácí propadli a hosté z brejku Říhou v 61. minutě během dvou minut otočili - 1:2. Ve zbytku utkání byl zápas zase spíše o soubojích ve středu hřiště a žádné příliš pohledné akce k vidění nebyli, a tak domácí po slabé dvouminutovce přišli o všechny body.

TJ Sokol Šebkovice

Václav Říha (hráč)Na rezervním hřišti v Náměšti nás čekal těžký zápas. V prvním poločase jsme měli převahu a několik dobrých příležitostí, které jsme neproměnili. Domácím se podařilo v závěru poločasu dostat do vedení díky penaltě. V 59. minutě jsme dali pěkný gól z trestného kopu a chvíli potom druhým gólem se nám podařil zápas otočit.

TJ Sokol Šebkovice

K. Klubal  - K. Rygl  , Š. Dvořák  , L. Venhoda  , M. Rybka  , M. Pánek  , T. Kotačka  , M. Bartejs  (46. Z. Maule  ) , V. Němec  (88. D. Volf  ) , V. Říha [-] (78. T. Bílek  ) , K. Busta 

 

TJ Sokol Šebkovice B - SFK Dukovany 2001 B 4:2 (1:2)

                                                             

P. Hrůza 11                                                         23. P. Horák
P. Hrůza 49                                                         33. O. Horák
O. Havlena 50.
M. Bartejs 75.

 

Domácí tým se ujal vedení v 11. minutě, kdy Pavel Hrůza využil nabídnuté šance a poslal míč za brankáře Dukovanů, otevírajíc tak skóre zápasu. Nicméně, hosté rychle odpověděli a vyrovnali stav zápasu v 23. minutě, kdy Pavel Horák překonal brankáře Šebkovic B a poslal míč do sítě. Dukovany B dokázaly otočit skóre ve svůj prospěch v 33. minutě, kdy Ondřej Horák skóroval a poslal svůj tým do vedení 2:1.

Domácí tým však neztratil naději a dokázal vyrovnat stav zápasu na 2:2 v 49. minutě, kdy se opět prosadil Pavel Hrůza.O pouhou minutu později, v 50. minutě, Šebkovice B dokázaly otočit skóre ve svůj prospěch. Tentokrát se prosadil Ondřej Havlena a poslal domácí tým poprvé do vedení 3:2. I přes zvýšený tlak hostů dokázali Šebkovice B svou výhodu ještě navýšit. V 75. minutě se prosadil Michal Bartejs, který poslal míč do sítě a zajistil tak svému týmu vítězství 4:2. Tento zápas byl skvělou ukázkou fotbalového umění a bojovného ducha obou týmů. Gratulujeme Šebkovicím B k vítězství a Dukovanům B k bojovnému výkonu. Šebkovice B si touto výhrou upevnily jasnou třetí příčku a samozřejmě si i po obratu určitě získaly větší sebevědomí do dalších zápasů. Dukovany naopak po smolné porážce budou muset ještě zabojovat aby se vyhnuli přímému sestupu v soutěži.

TJ Sokol Šebkovice B

Fejta Josef, hráčPo první vstřelené brance jsme se bohužel v obraně dopustili dvou hrubých chyb, které dokázali hráči Dukovan využít. Po přestávce se naše hra velmi zlepšila, dvěma rychlými góly jsme zápas otočili a pohodlně dotáhli do vítězného konce. Tím jsme mohli alespoň trochu zpříjemnit odchod do fotbalového důchodu Zdeňku Přibilovi.

SFK Dukovany 2001 B

Pislcajt Petr, hráčV Šebkovicích jsme odehráli vyrovnaný první poločas a díky brankám bratrů Horákových jsme vedli 1:2. Druhý poločas byl ovšem v režii domácích. Hned na začátku se jim podařilo skóre otočit ve svůj prospěch. Zbytek zápasu už měli pod kontrolou a po vstřelení další branky dotáhli zápas v klidu do vítězného konce.

TJ Sokol Šebkovice B

F. Brada  - T. Bílek [-] , D. Volf  , M. Bartejs  (75. J. Němec  ) , O. Havlena  , R. Svoboda  (58. Z. Přibil ) , Z. Melán  (88. J. Krejča ) , M. Kotačka  , J. Fejta  , S. Zikmund  , P. Hrůza 

 

Prostě nám to tam napadalo, hodnotí šebkovický Rybka

Michal Rybka ze Šebkovic hodnotí otočku v Náměšti a zamýšlí se nad dalším soupeřem, kterým budou Dukovany. Jak hodnotí podzimní přínos Jakuba Uhlíře, který se v zimní přestávce vrátil do pražské Dukly?

 

 

Michale, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?

Děkuji za gratulaci, jsem mile překvapen. Určitě, náš pokladník má hlasování jistě v merku, a příspěvek do kasy mě jistě nemine.

Sledoval jsi hlasování? Kdo tě podpořil v tom, že jsi vyhrál?

Hlasování jsem sledoval, ovšem výhru jsem nečekal (smích), určitě mě podpořili kluci z kabiny a naši fanoušci, za což jsem vděčný a rád bych jim touto cestou poděkoval.

O víkendu jste vyhráli v Náměšti. Jak bys zápas popsat?

Jelikož se hrálo na rezervním hřišti, chvíli nám trvalo než jsme se s povrchem seznámili, a začali si vytvářet šance. Soupeř šel do vedení, ale my jsme si o poločase v kabině něco řekli, a ve druhém poločase jsme zápas brankami Matěje Pánka a Václava Říhy otočili a zaslouženě zvítězili.

Využili jste k obrátce dvouminutový úsek. V čem jste domácí zaskočili?

Neřekl bych, že jsme soupeře úplně zaskočili, druhý poločas jsme si vytvářeli více šancí než soupeř a jak se říká: ,,Prostě nám to tam napadalo.”

V dalším kole hostíte Dukovany. Co od zápasu čekáš?

Proti Dukovanům očekávám těžký zápas, na který se ale připravíme, a uděláme maximum, abychom zvítězili a tři body zůstali doma.

Dukovany posílily a v prvních dvou kolech soupeřům nadělovaly spoustu branek. Považuješ i tak Šebkovice za favorita?

Soupeřovu sílu respektujeme, ovšem pokud se chceme udržet dál v kontaktu s čelem tabulky, musíme porazit každého.

V zimě váš tým opustil Jakub Uhlíř a vrátil se do Dukly. Jak se zpětně díváš na jeho podzimní přínos?

Kubův přínos pro tým byl obrovský, ve středu zálohy společně s Matějem Pánkem byla symfonie je celý podzim sledovat. Kubovi přeji, ať se mu v Dukle daří.

Celou kariéru hraješ za Šebkovice. Byl jsi někdy na odchodu?

Nikdy jsem na odchodu nebyl, máme tady skvělou partu a já věřím, že to ještě dlouho tak zůstane.

Jaký je tvůj oblíbený tým?

Samozřejmě Šebkovice (smích), a také Manchester City.

Kdy nebo jak jsi začal s fotbalem, kdo tě k němu přivedl?

S fotbalem jsem začínal od přípravky v Šebkovicích, už jako malí jsme s kamarády hrávali fotbal, ať už ve škole nebo na hřišti… takže kamarádi.

Čím je pro tebe vlastně fotbal?

Odreagováním, pokec s kamarády, nedílná součást života.

Co říkáš na portál fotbalunas.cz?

Fajn, přehledný web.

VÝBĚR MICHALA RYBKY:

Největší kliďas týmu:

Tomáš Kotačka

Největší srdcař týmu:

Matěj Pánek, Václav Říha

Největší bavič týmu:

Karel Klubal, Jakub Kuba

Nejrychlejší hráč týmu:

Michal Bartejs

Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:

Vojta Němec

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz